social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γ' Εθνική - μπαράζ ανόδου: Δύσκολα έναρξη πριν την Πρωτομαγιά

Γ' Εθνική - μπαράζ ανόδου: Δύσκολα έναρξη πριν την Πρωτομαγιά

Ως ενδεχόμενο σχεδόν αναπόφευκτο φαντάζει η έναρξη των μπαράζ ανόδου από τη Γ' Εθνική στη Super League 2 μετά το Πάσχα και, πιθανόν μετά και την Πρωτομαγιά.

Κι αν σήμερα (12/4) αναμένεται η απόφαση από την επιτροπή Εφέσεων στην υπόθεση της Ένωσης Αλεξανδρούπολης, εξέλιξη που θα δώσει τη δυνατότητα να πραγματοποιηθεί κανονικά αύριο (13/4) η τελευταία αγωνιστική στον 1ο όμιλο, σίγουρα περισσότερο χρονοβόρα θα είναι η εκκρεμότητα στον 2ο όμιλο. Ο λόγος για την υπόθεση της ένστασης που έχει υποβάλει ο Μακεδονικός για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή της ΑΕ Λευκίμμης στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την τελευταία αγωνιστική την περασμένη Τετάρτη. Εν ολίγοις, παίκτης που είχε γραφτεί στο φύλλο αγώνος από τον διαιτητή Σιδηρόπουλο για ανάρμοστη συμπεριφορά στο πολύκροτο παιχνίδι με τον Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων, χρησιμοποιήθηκε από την ΑΕΛ, κακώς όπως υποστηρίζουν από τον Μακεδονικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εκδίκαση της ένστασης θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη. Η ποινή είναι εφέσιμη, δυνατότητα που σχεδόν δεδομένα θα σπεύσει να αξιοποιήσει ο όποιος ηττημένος στον πρώτο βαθμό, μήπως και δικαιωθεί στην Εφέσεων. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μπροστά μας η εκδίκαση της ένστασης, η έκδοση απόφασης από την Πρωτοβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ, η -κατά πάσα πιθανότητα- κατάθεση έφεσης, η εκδίκαση της έφεσης, η έκδοση απόφασης από την Εφέσεων και η επικύρωση των βαθμολογιών από την Επιτροπή διοργανώσεων, προκειμένου να ανάψει το πράσινο φως η Εκτελεστική Επιτροπή για την έναρξη των μπαράζ. Όλα αυτά και ενώ μετά το προσεχές σαββατοκύριακο έρχεται η Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα.

Οι πιο συγκρατημένοι εκτιμούν πως ούτε την Πρωτομαγιά δεν θα ξεκινήσουν τα μπαράζ. Υπάρχει πιθανότητα, δηλαδή, να πάμε σε έναρξη μετά τις 8 Μαΐου. Με άλλα λόγια, σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξει τουλάχιστον ένας μήνας απραξίας για τις επτά πρωταθλήτριες, που θα κληθούν αυτό το διάστημα να κάνουν μίνι προετοιμασία με προπονήσεις και φιλικά.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35