social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γ' Εθνική – Μπαράζ ανόδου: H εκδίκαση που οδηγεί στους ορισμούς

Γ' Εθνική – Μπαράζ ανόδου: H εκδίκαση που οδηγεί στους ορισμούς

Οι μέρες της κορύφωσης για τον εορτασμό του Πάσχα πέρασαν και, συγχρόνως, εκμηδενίστηκαν οι ώρες αναμονής για τις ομάδες που κατέκτησαν τις πρωτιές στους επτά ομίλους της Γ' Εθνικής και περιμένουν να αγωνιστούν στα μπαράζ ανόδου με προορισμό τη Super League 2.

Σήμερα (27/4), νωρίς το απόγευμα, στις 16:00, πρόκειται να εκδικαστεί η έφεση που έχει καταθέσει ο Μακεδονικός εις βάρος της πρωτόδικης απόφασης στην υπόθεση της χρησιμοποίησης του ποδοσφαιριστή Θεοδωράκη από πλευράς ΑΕ Λευκίμμης, στην αναμέτρηση των δύο ομάδων για την τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου που είχε ολοκληρωθεί με νίκη του νησιωτικού συλλόγου. Ο σύλλογος της Νεάπολης διεκδικεί τη δικαίωση και τους βαθμούς, προκειμένου να πάρει τη θέση της Κοζάνης στα μπαράζ, των οποίων ο ορισμός θα γίνει μόλις εκδοθεί η απόφαση από την Επιτροπή Εφέσεων. Πληροφορίες του Soccerlive αναφέρουν ότι η επικρατέστερη ημερομηνία έναρξης της διαδικασίας είναι η 8η Μαΐου, δηλαδή η επόμενη Κυριακή, ενώ υπάρχει και ένα πολύ μικρό ενδεχόμενο για έναρξη την ερχόμενη Τετάρτη στην περίπτωση που υπάρξει απόφαση ακόμη και σήμερα, μετά την εκδίκαση της υπόθεσης. Εκτός βέβαια αν για κάποιο λόγο δεν υπάρξει έκδοση της απόφασης εντός της εβδομάδας και, έτσι, σημειωθεί κατ' ανάγκη νέα καθυστέρηση στην έναρξη...

Θα πρέπει να σημειωθεί, τέλος, ότι από ομάδες του 1ου ομίλου έχει γίνει καταγγελία εις βάρος του Αγροτικού Αστέρα με ισχυρισμό για αντικανονική συμμετοχή του στο πρωτάθλημα -και κατ' επέκταση στα μπαράζ ανόδου- με αιτιολογία ότι δεν έχει εγγραφεί στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων, ωστόσο από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ενημερώνουν πως ο σύλλογος του Ευόσμου έλαβε αθλητική αναγνώριση στις 7 Απριλίου του 2022. Άλλωστε, στις αρχές του περασμένου Σεπτεμβρίου είχαν ψηφιστεί τροπολογίες που μετέθεταν για τις 31 Ιουλίου του 2022 τις προθεσμίες οριστικής εγγραφής των σωματείων ή τελικής επικαιροποίησης των στοιχείων τους στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων, επομένως και των συνεπειών τους στην περίπτωση που δεν προέβαιναν στις απαραίτητες διαδικασίες.

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35