social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Υψηλοί ρυθμοί και δυνατά φιλικά στον Φωστήρα

Υψηλοί ρυθμοί και δυνατά φιλικά στον Φωστήρα

Στο... φουλ δουλεύουν οι μηχανές στον Φωστήρα, παρότι βρισκόμαστε πλέον στην τρίτη εβδομάδα από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Παράλληλα με τις προπονήσεις, στην ομάδα του Ταύρου πραγματοποιούνται και δυνατά φιλικά παιχνίδια, από τα οποία προκύπτουν χρήσιμα συμπεράσματα για τον Γιάννη Μάγγο και τους συνεργάτες του. Ένα τέτοιο ήταν και το σημερινό (28/4) με την Προοδευτική, στο οποίο οι «βυσσινί» επικράτησαν με 3-1. Στο πρώτο μέρος έγινε ένα δυναμικό παιχνίδι το οποίο ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν διαφορετικές ενδεκάδες με πολλά νέα πρόσωπα και σε αυτό το διάστημα διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα. Για λογαριασμό των κιτρινόμαυρων, μάλιστα, σκόραρε ένας υπό δοκιμή ποδοσφαιριστής.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Φωστήρας παρατάχθηκε ως εξής: Ασημέλης, Πεχλιβανίδης, Χατζηκυριάκος, Καρμίρης, Ιωαννίδης, Τσουβαλτσίδης, Πίσσας, Κασνέτση, Πινιώτης, Τσιώλης, Μπερνιδάκης. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι Δηλαβέρης, Τζιάτζιος και μία σειρά από υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές.
Για αύριο (29/4) υπάρχει νέο τεστ με αντίπαλο την Ελλάδα Ποντίων, το Σάββατο (30/4) ο Φωστήρας θα υποδεχθεί την Ηλιούπολη, την επόμενη Τετάρτη (4/5) τον Πανελευσινιακό και δύο ημέρες αργότερα (6/5) την Κ20 του Ατρόμητου.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35