social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Καλύκας: Δεν γίνεται μία πρωταθλήτρια ομάδα να μην είναι καλή

Καλύκας: Δεν γίνεται μία πρωταθλήτρια ομάδα να μην είναι καλή

H ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στην Α' ΕΠΣΔΑ πριν από έντεκα ημέρες βρήκε τον Βύζαντα Μεγάρων να εξασφαλίζει την πρώτη θέση και να παίρνει το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου, στα οποία θα παλέψει μέσα από τον 7ο όμιλο.

Λίγες ημέρες πριν την προγραμματισμένη ημερομηνία έναρξης της διαδικασίας, μοιράστηκε με το Soccerlive ορισμένες από τις σκέψεις του ο Δημήτρης Καλύκας, ο οποίος από τη θέση του προπονητή οδήγησε τους κιτρινόμαυρους στην κατάκτηση του τίτλου. Μεταξύ άλλων, υπογράμμισε ότι όλες οι ομάδες θα είναι καλές, από τη στιγμή που κατέκτησαν πρωτάθλημα στην Ένωσή τους, ενώ στάθηκε στην όρεξη για δουλειά που υπάρχει στα αποδυτήρια, αλλά και στη «δίψα» στις τάξεις του κόσμου. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συμμετάσχουμε σε αυτή τη γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και θέλουμε να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο τουρνουά με πολλές ιδιαιτερότητες. Θα παίξουμε ένα παιχνίδι με κάθε ομάδα, επομένως δεν χωράνε απώλειες βαθμών. Όλες οι ομάδες θα είναι πολύ καλές. Είναι πρωταθλήτριες, επομένως δεν μπορεί να μην είναι καλές ομάδες» σχολίασε χαρακτηριστικά, για να συνεχίσει σε σχέση με το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα του: «Όλα τα παιδιά επέστρεψαν από τις διακοπές τους υγιή και με πολλή όρεξη για δουλειά. Κάποιοι τραυματίες βρίσκονται στο στάδιο της απακατάστασής τους και ευελπιστούμε να είναι όλοι πανέτοιμοι στην έναρξη. Πλέον, συνεχίζεται η προετοιμασία με καθημερινές προπονήσεις, δουλεύουμε σε θέματα φυσικής κατάστασης και τακτικής και θα δώσουμε και ένα φιλικό παιχνίδι το σαββατοκύριακο».

Στον επίλογό του, ο Δ. Καλύκας ανέφερε: «Η διοίκηση είναι πάντα κοντά στην ομάδα και μας καλύπτει σε ό,τι ζητάμε. Ο κόσμος των Μεγάρων διψάει για ποδόσφαιρο, το έχει αποδείξει και στο παρελθόν και το δείχνει και τώρα».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35