social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γ' Εθνική – Μπαράζ ανόδου: Εκδικάστηκε η έφεση του Μακεδονικού

Γ' Εθνική – Μπαράζ ανόδου: Εκδικάστηκε η έφεση του Μακεδονικού

Ύστερα από μία περιπετειώδη ακροαματική διαδικασία ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, εκδικάστηκε νωρίτερα σήμερα (3/5) το απόγευμα η έφεση του Μακεδονικού εις βάρος της πρωτόδικης απόφασης στην υπόθεση της χρησιμοποίησης του ποδοσφαιριστή Θεοδωράκη από πλευράς ΑΕ Λευκίμμης, στην αναμέτρηση των δύο ομάδων για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο.

Η προθεσμία που έδωσε η έδρα για υποβολή υπομνημάτων από τις δύο πλευρές εκπνέει αύριο (4/5) στις 2 μ.μ., ενώ η απόφαση αναμένεται να έχει εκδοθεί μέχρι τα τέλη της τρέχουσας εβδομάδας. Σημειώνεται πως από την έκβαση της υπόθεσης θα κριθεί αφενός ο τίτλος του πρωταθλητή στον 2ο όμιλο που, κατά συνέπεια, θα σημάνει συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου με προορισμό τη Super League 2, αφετέρου μία θέση στη Γ' Εθνική της επόμενης σεζόν, αφού από ενδεχόμενη καταδίκη της ΑΕ Λευκίμμης θα επωφεληθεί ο Μ. Αλέξ. Τρικάλων Ημαθίας.

Πλέον, η Επιτροπή Εφέσεων καλείται να κρίνει αν θα συνηγορήσει με την Πειθαρχική Επιτροπή ή αν θα πρέπει η πρωτόδικη απόφαση να ανατραπεί και να δικαιωθεί ο Μακεδονικός εις βάρος της ΑΕ Λευκίμμης, που είχε επικρατήσει με σκορ 1-0 στον αγωνιστικό χώρο.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35