social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βουράκης: Δεν είμαστε από τα φαβορί, όμως θα παλέψουμε

Βουράκης: Δεν είμαστε από τα φαβορί, όμως θα παλέψουμε

Κατάφερε να εξασφαλίσει μία θέση στα μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική με επικράτηση στην έδρα του βασικού του αντιπάλου την τελευταία αγωνιστική.

Ο Αστέρας Περάματος πήρε το «τρίποντο» απέναντι στον Ερμή Ζωνιανών σε μία επεισοδιακή αναμέτρηση, τερμάτισε στην πρώτη θέση της Α' ΕΠΣ Ρεθύμνου και, πλέον, προετοιμάζεται για τη διαδικασία μέσα από τον 7ο όμιλο. Μάλιστα, την προσεχή Κυριακή (8/5) φιλοξενείται στο δημοτικό γήπεδο Νίκαιας από την Ελλάδα Ποντίων, με την πρεμιέρα να αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για συζήτηση με τον Μιχάλη Βουράκη, που μεσούσης της σεζόν ανέλαβε ένα δύσκολο έργο και το έφερε εις πέρας. Ο έμπειρος προπονητής έπιασε το... κουβάρι από την πρώτη του μέρα στον Αστέρα, φτάνοντας μέχρι το «σήμερα», όπου η ομάδα του μπαίνει σε μία απαιτητική διαδικασία, στην οποία θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό, παρότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα φαβορί για τα τρία εισιτήρια, όπως εκτίμησε. «Ανέλαβα την ομάδα την τέταρτη αγωνιστική του δευτέρου γύρου και σε στιγμή που βρισκόταν στο -5 από την κορυφή. Κάναμε ένα καλό σερί, φτάσαμε να κερδίσουμε στα Ζωνιανά και, έτσι, κατακτήσαμε δίκαια το πρωτάθλημα, μετά από μία μεγάλη προσπάθεια. Φτάσαμε και στον τελικό του Κυπέλλου, τον οποίο χάσαμε από τον Ερμή, όμως αυτό δεν αλλάζει κάτι από την πολύ καλή πορεία και εικόνα της ομάδας στο διάστημα που βρίσκομαι εκεί» υπογράμμισε αρχικά και συνέχισε: «Την Κυριακή παίζουμε με μία πάρα πολύ καλή ομάδα από τις πληροφορίες που έχω. Την έχω παρακολουθήσει σε κάποια παιχνίδια μέσω διαδικτύου, όμως θα παλέψουμε για το καλύτερο, όπως άλλωστε θα κάνουμε και σε καθένα παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν είμαστε μέσα στα φαβορί, όμως στόχος μας είναι να έχουμε μία πάρα πολύ καλή παρουσία και ό,τι καλύτερο προκύψει θα είναι επιθυμητό. Θα είναι πολύ καλό αν η ομάδα μπορέσει να ανέβει, ώστε να υπάρξει εκπροσώπηση στη Γ' Εθνική για το ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο».

Στη συνέχεια, ο Μ. Βουράκης θέλησε να σταθεί στη σωρευμένη κόπωση που έχουν οι ποδοσφαιριστές του από τα συνεχόμενα παιχνίδια το τελευταίο τρίμηνο. «Παίζαμε Κυριακή-Τετάρτη-Σάββατο για ένα μεγάλο διάστημα. Είμαστε ερασιτεχνική ομάδα, τα παιδιά δουλεύουν. Όπως καταλαβαίνετε, είμαστε πολύ φορτωμένοι και κουρασμένοι» σχολίασε χαρακτηριστικά.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35