social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Λέντας: Δικαιούμασταν κάτι περισσότερο

Λέντας: Δικαιούμασταν κάτι περισσότερο

Η λήξη της αναμέτρησης που έγινε το απόγευμα της Κυριακής (8/5) στο γήπεδο της Αντίκυρας βρήκε τον Κυπάρισσο και τον Παναργειακό να αναδεικνύονται ισόπαλοι με 1-1, έπειτα από ένα «χορταστικό» παιχνίδι με αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Οι πρωταθλητές Βοιωτίας βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο πέτυχαν το γκολ της ισοφάρισης στο δεύτερο και, μάλιστα, άγγιξαν την ανατροπή στο τελευταίο διάστημα του αγώνα. Το γεγονός ότι στο τέλος δεν τα κατάφεραν, άφησε μία... πικρή γεύση στους ανθρώπους του Κυπάρισσου, με τον Βαγγέλη Λέντα να εξηγεί στο Soccerlive για ποιο λόγο θεωρεί πως η ομάδα του δικαιούνταν κάτι περισσότερο από το ματς. «Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο μπήκαμε πολύ δυνατά, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες να προηγηθούμε, αλλά δεν καταφέραμε να το κάνουμε. Στη συνέχεια ο Παναργειακός βρήκε τα πατήματά του, πήρε μέτρα στο γήπεδο και πέτυχε το γκολ. Μάλιστα, θα μπορούσε να έχει πετύχει και δεύτερο γκολ πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, με το οποίο θα μας έβαζε ακόμη πιο δύσκολα» σχολίασε στο ξεκίνημα της αποτίμησής του ο νεαρός προπονητής και συνέχισε: «Στο ημίχρονο ηρεμήσαμε, μιλήσαμε, διορθώσαμε ό,τι μπορούσαμε και, έτσι, στο δεύτερο ήμασταν καταιγιστικοί, με πάρα πολλές φάσεις. Ισοφαρίσαμε και στο τέλος θα μπορούσαμε με δύο κλασικές ευκαιρίες που είχαμε, να πάρουμε και τη νίκη. Πιστεύω ότι ως εικόνα παιχνιδιού δικαιούμασταν κάτι περισσότερο, κρατάμε όμως τογεγονός ότι ενώ βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, δεν χάσαμε».

Ενόψει και της επόμενης μέρας, αλλά και του αγώνα με τον ΑΟ Χαλκίδας την Τετάρτη (11/5), ο Β. Λέντας υπογράμμισε: «Σε σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να δημιουργείς λίγες φάσεις και να βάζεις γκολ. Εμείς δημιουργήσαμε πολλές και καταφέραμε να βάλουμε μόνο ένα. Πρέπει, πλέον, να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας. Αυτή τη στιγμή κυριαρχεί η στεναχώρια για το γεγονός ότι δεν κερδίσαμε. Καλούμαστε μέσα σε τρεις μέρες να παίξουμε άλλο ένα δύσκολο ματς, αυτή τη φορά στη Χαλκίδα σε ένα παιχνίδι που είναι κομβικό».

 

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35