social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κάλεσμα από ΑΕ Μοσχάτου στους φιλάθλους της

Κάλεσμα από ΑΕ Μοσχάτου στους φιλάθλους της

Αύριο (11/5) το απόγευμα η ΑΕ Μοσχάτου υποδέχεται τον Αίολο Προφ. Ηλία για τη 2η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στον 6ο όμιλο, στην πρώτη της αναμέτρηση στο γήπεδο Μοσχάτου σε αυτή την ιδιαίτερη σειρά αγώνων.

Οι πράσινοι θέλησαν να απευθύνουν κάλεσμα προς τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας και, ευρύτερα, της περιοχής, προκειμένου να δώσει δυναμικό «παρών» και να ενισχύσει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Άκη Τζουμερκιώτη. Αναλυτικά:

«Η Αθλητική Ένωση Μοσχάτου την Τετάρτη 11/05 2022 αντιμετωπίζει στις 16.00 στο Δημοτικό γήπεδο Μοσχάτου τον Αίολο Προφήτη Ηλία. Ο αγώνας διεξάγεται στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου, του πρωταθλήματος Πρωταθλητών ΕΠΣ για προβιβασμό στην Γ Εθνική της αγωνιστικής περιόδου 2022-23. Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας, όλους τους Μοσχατιώτες, όλους τους φιλάθλους του Πειραιά, να σταθούν δίπλα στους ποδοσφαιριστές μας, στην προσπάθεια που κάνουν για την επάνοδό μας στις Εθνικές Κατηγορίες. Καλούμε όλους, αύριο με πάθος και αγάπη να βρεθούν στο γήπεδό μας, στο κάστρο μας και να φωνάξουν για την ομάδα μας. Όλοι οι δρόμοι αύριο οδηγούν στο Μοσχάτο. Όλοι οι δρόμοι αύριο οδηγούν στη Γ' Εθνική. Κανείς δεν μπορεί να σπείρει εμπόδια στο διάβα μας, εξωαγωνιστικά, έχοντας ιδιοτελή και ταπεινά κίνητρα. Αυτούς τους λίγους που σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο, τους θεωρούμε ανεπιθύμητους και ο κόσμος του Μοσχάτου τους έχει χαρακτηρίσει στη συνείδησή του. ΑΕΜ ζούμε στη Γ' να σε δούμε. Γιατί αυτό είναι το σωστό. ΑΕΜ μόνον Αφού».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35