social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βαθμό στα Χανιά η Ελλάς Ποντίων (1-1 με Απόλλωνα Αγ. Ιωάννη)

Βαθμό στα Χανιά η Ελλάς Ποντίων (1-1 με Απόλλωνα Αγ. Ιωάννη)

Στην κορυφή του 7ου ομίλου των μπαράζ των πρωταθλητών Ενώσεων διατηρείται μετά και το πέρας της 2ης αγωνιστικής η Ελλάς Ποντίων, καθώς κατάφερε να αποσπάσει πολύτιμο βαθμό στα Χανιά.

Οι υπερπρωταθλητές Πειραιά απέσπασαν το ισόπαλο 1-1 απέναντι στον Απόλλων Αγ. Ιωάννη, που είχε πολύ καλή παρουσία στη δική του πρεμιέρα, φέρνοντας σε αρκετά σημεία σε δύσκολη θέση τους «βυσσινί». Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που πήραν το προβάδισμα στο παιχνίδι, αφού λίγο πριν την ανάπαυλα ο Μαούνης σκόραρε με υπέροχο γυριστό σουτ έπειτα από στατική φάση, γράφοντας το 0-1. Οι γηπεδούχοι πίστεψαν στο θετικό αποτέλεσμα, μόχθησαν για αυτό και λίγο πριν το φινάλε δικαιώθηκαν. Συγκεκριμένα, στο 82ο λεπτό ο Ψαράκης έγινε αποδέκτης της μπάλας λίγα μέτρα έξω από την περιοχή, έκανε όμορφη ατομική προσπάθεια και με αριστερό σουτ νίκησε τον -πολύ καλό- Λευκόπουλο, φέρνοντας το ματς στα ίσια. Μάλιστα, οι πρωταθλητές Χανίων προσπάθησαν στο υπόλοιπο διάστημα να αναζητήσουν και δεύτερο γκολ, όμως η άμυνα της Ελλάδας απέτρεψε τους κινδύνους και έφυγε από το γήπεδο της Σούδας με συγκομιδή.

Διαιτητές: Μπεκιάρης, Μπουρτζοβίτης-Οικονόμου (Κορινθίας)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ (Αντώνης Συροκάκης): Κουκλάκης, Ταταράκης, Παπακαστρήσιος, Παληγεώργος, Μάστορας (81’ Ρουσάκης), Μαρκουλάκης, Μπάτζιο, Μποτωνάκης, Καρβούνης (73’ Μ. Ψαράκης), Α. Ψαράκης, Δρακάκης

ΕΛΛΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ (Σταύρος Τζαναβάρας): Λευκόπουλος, Πλουμάτος, Σιμονιάν, Στεφανής, Μαούνης, Κεραμάς, Παλάτσιος, Πουρσανίδης, Σαπαλίδης (89’ Ντόσκορης), Ηλιάδης (90+2’ Δαούτης), Σταφσουλάι (80’ λ.τρ. Συμεόνογλου)

(Φωτο-στοιχεία αγώνα: Λευτέρης Αντωνακάκης «athlitiko.gr»)

 


Σχετικά άρθρα

Πλάνα από την προπόνηση του ΠΑΟ Ρουφ [vid]

Γ' Εθνική-4ος όμιλος: Δικαίωση για Αλμυρό, «βαριά» τιμωρία σε Άρη Πετρούπολης!

Παραμένει η αβεβαιότητα στον ΑΟ Πυλίου

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35