social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Δεν τα κατάφερε στην Θεσσαλονίκη η Προοδευτική

Δεν τα κατάφερε στην Θεσσαλονίκη η Προοδευτική

Ο Αγροτικός Αστέρας μπήκε με το δεξί στα play-off ανόδου για τη Super League 2, καθώς επικράτησε με 1-0 της Προοδευτικής στο «απόρθητο κάστρο» του στον Εύοσμο, όπου είναι αήττητος για 12 αγώνες φέτος.

Το «χρυσό γκολ» ο Μελισσόπουλος, MVP ο Ευθυμιάδης, ρίσκαραν τα πάντα οι «βυσσινί», αλλά δεν ήταν σε καλή μέρα και τώρα… τρέχουν! Στο φινάλε, οι περίπου 100 φίλοι τους που ταξίδεψαν από τον Πειραιά, κάλεσαν τους παίκτες του Δημήτρη Αρναούτη για να τους «ντοπάρουν».
Γκολ από τα αποδυτήρια (1-0) για τους «σταχυοφόρους» που είδαν τον Ευθυμιάδη να κάνει τη σέντρα από τα αριστερά και τον Μελισσόπουλο να τιμωρεί την αδράνεια της άμυνας με πλασέ σε κενή εστία στο 7’. Διπλή απειλή και στο 15’ από τους Καθάριο και Μελισσόπουλο, όμως οι Δημακάκος και Χαλκίδης, αντίστοιχα, είπαν «ΟΧΙ». Στο 21’ ο Ποτουρίδης πήγε να κρεμάσει τον Στρατηλάτη πίσω από το κέντρο, αλλά η λόμπα πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Ο Ευθυμιάδης συνέχισε το… βιολί του και στο 29’ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με πλασέ, στην εξέλιξη δεν κατάφερε να κάνει το 2-0 και στο 35’ αστόχησε για εκατοστά με σουτ.
Στο 48’ ο Νικολαΐδης πήγε να… μιμηθεί τον Ποτουρίδη, αλλά το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο, ενώ στο 52’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι σε προσπάθεια του Χαλκιαδάκη. Μετά το 70’ ο ρυθμός είχε πέσει και η «Προο» φόρτωσε την αντίπαλη περιοχή με επιθετικούς, όμως οι συνεργασίες δεν βγήκαν. Στο 75’ και στο 90+4’ ο Κυριαζής είδε τον Στρατηλάτη να αποκρούει με τα πόδια και στη συνέχεια να σηκώνεται η σημεία επειδή ήταν οφσάιντ προτού εκτελέσει. Ενδιάμεσα και στο 89’ ο Τσιαβός πήδηξε για την κεφαλιά, αλλά πέρασε άουτ. Τελικό 1-0!
ΓΗΠΕΔΟ: «Δημήτρης Κοντικάκης», Ευόσμου (Θεσσαλονίκη).
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ρεντίφης (Αν. Αττικής), Σούζας (Αν. Αττικής) – Μαραθωνίτης (Αθηνών), Κεχαγιάς (Κοζάνης, 4ος).
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Γαλτσίδης): Στρατηλάτης, Ζαφειρίδης, Ζουλούμης, Νικολαΐδης, Ψάλτης, Βοσκόπουλος, Καθάριος (69’ Καλλίδης), Σαρβανίδης (69’ Πορτοκαλάς), Χαλκιαδάκης (62’ Κεχαγιάς), Μελισσόπουλος (85’ Μπουλγκουρίδης), Ευθυμιάδης (69’ Παπακωνσταντίνου).
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Δημήτρης Αρναούτης): Χαλκίδης, Αλεξίου, Δημακάκος (46’ Παρασκευόπουλος), Πατσατζόγλου (46’ Βοσνακίδης), Ποτουρίδης, Τσαφταρίδης, Νάστος (46’ Κυριαζής), Μακρυγιάννης, Κρητικός (78’ Τσιαβός), Θεοδωρίδης (62’ Ραχίμ), Μεγαρίτης.


Σχετικά άρθρα

Ελεύθερος ο τερματοφύλακας, Θανάσης Μπακόλας

Κάταγμα χόνδρου ο Γκεμίσης στην Μαρκό-Ένα μήνα νοκ-άουτ

Προμπονάς: Παρότι δεν δικαιούμασταν κάτι από το ματς, μπορούσαμε τον πόντο [vid]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35