social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γαλτσίδης: Η ήττα της Ηλιούπολης στο Ρουφ κάνει πιο δύσκολο το έργο μας

Γαλτσίδης: Η ήττα της Ηλιούπολης στο Ρουφ κάνει πιο δύσκολο το έργο μας

Ένα πρώτο, σημαντικό βήμα πραγματοποίησε ο Αγροτικός Αστέρας με την επικράτησή του επί της Προοδευτικής (1-0) στην πρεμιέρα των μπαράζ, ωστόσο το ζητούμενο είναι να συνεχίσει έτσι, για να πλησιάσει ακόμη περισσότερο τον στόχο της ανόδου.

Η ομάδα του Ευόσμου καλείται αύριο (18/5) να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα στην Ηλιούπολη, με τον Κώστα Γαλτσίδη να σημειώνει στο Soccerlive ότι η ήττα των κυανέρυθρων στο Ρουφ κάνει πιο δύσκολο το έργο των ποδοσφαιριστών του.

«Η Ηλιούπολη είναι μία ομάδα που αγωνιστικά είναι σε πολύ καλό επίπεδο όλη τη χρονιά. Σίγουρα το γεγονός ότι έχασε την πρώτη αγωνιστική, μεγαλώνει τον βαθμό δυσκολίας για εμάς. Θα προσπαθήσουμε, όμως, να παρουσιαστούμε έτοιμοι για ένα θετικό αποτέλεσμα» σχολίασε χαρακτηριστικά ο 54χρονος προπονητής, για να συμπληρώσει σχετικά με το «τρίποντο» κόντρα στους «βυσσινί» και τη συνέχεια στα μπαράζ: «Κάναμε ένα βήμα. Είναι σίγουρα σημαντικό να κερδίζεις την πρώτη αγωνιστική σε πρωταθλήματα που είναι μικρής διάρκειας γιατί τα λάθη δεν συγχωρούνται. Πρέπει να συνεχίσουμε αναλόγως για να μπορέσουμε να φτάσουμε στον τελικό στόχο, που είναι η άνοδος. Μας γεμίζει αυτοπεποίθηση όχι μόνο η νίκη, αλλά και η εμφάνιση που κάναμε».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35