social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ισοπαλία στον Κορυδαλλό ανάμεσα σε Προοδευτική και Μακεδονικό

Ισοπαλία στον Κορυδαλλό ανάμεσα σε Προοδευτική και Μακεδονικό

Παρότι παρουσιάστηκε βελτιωμένη συγκριτικά με το ματς κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα η Προοδευτική δεν κατάφερε να πάρει τη νικη μένοντας στο 0-0 με τον Μακεδονικό.

Οι βυσσινί είχαν τις στιγμές για να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα όμως δεν τα κατάφεραν και έτσι μετά το πέρας της 2ης αγωνιστικής έχουν συγκεντρώσει έναν βαθμό.

Πάντως οι γηπεδούχοι έχουν πολλά παράπονα από τις αποφάσεις του α' βοηθού, Δεδικούση, ο οποίος στο α' μέρος δεν είχε κακή παρουσία.

Από την άλλη ο Μακεδονικός εαν εξαιρέσουμε τη φάση του Γαρύφαλλου στο 37' όπου πλάσαρε πάνω στον Χαλκίδη μετά την πάσα του Λάκοβιτς δεν απείλησε την εστία της Προο.

Όσον αφορά τον αγώνα το α' μέρος ήταν νευρικό μέχρι το 20', με την Προοδευτική από εκείνο το σημείο και έπειτα να παίρνει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να χάνει κάποιες καλές στιγμές για να προηγηθεί.

Στο 26' ο Μεγαρίτης έβγαλε φάτσα με το Γουναρίδη τον Νομικό Παρασκευά όμως το σουτ του τελευταίου κατέληξε στα πόδια του τερματοφύλακα των πρασίνων. Στο 31' το γυριστό σουτ του Μακρυγιάννη μπλόκαρε ο Γουναρίδης ενώ στο 36' ο Αλεξίου έκανε τη σέντρα ο Κρητικός έκανε το κοντρόλ και το σουτ το οποίο κατέληξε στα σώματα των αμυντικών του Μακεδονικού. Στο 47 ο Μακρυγιάννης έκανε την προβολή μετά τη σέντρα του Κρητικού όμως η μπαλα πέρασε άουτ.

Στο 65' η Προοευτική έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Πατσατζόγλου μετά τη σέντρα του Βοσνακίδη να περνάει άουτ.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Δημήτρης Αρναούτης) Χαλκιδης, Αλεξίου, Ποτουρίδης, Πατσατζόγλου, Παρασκευόπουλος, Μεγαρίτης (80' Νάστος), Νομικός Π. (80' Γκόγκα), Τσαφταρίδης (56' Κυριαζής), Βοσνακίδης (76' Όμο), Κρητικός, Μακρυγιάννης (57' Τσιαβός).

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Γιώργος Αμανατίδης) Γουναρίδης, Χασάνογλου, Χατζηκωνσταντίνου, Δοξάκης, Τσιαμπάζης, Βασιλείου, Καράμπελας (90+1’ Γουνόπουλος), Μπρατσιάνι (67’ Τσουκάνης), Γαρύφαλλος, Λάλκοβιτς (86’Ζαννάκης), Τοπούζης (86’ Ουζούνογλου).


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35