social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γαλτσίδης: Δίκαιο αποτέλεσμα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα

Γαλτσίδης: Δίκαιο αποτέλεσμα απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα

Την εικόνα του χθεσινού (18/5) αγώνα στην Ηλιούπολη αποτύπωσε σε λίγες προτάσεις ο Κώστας Γαλτσίδης, ο οποίος οδηγεί τον Αγροτικό Αστέρα με τέσσερις βαθμούς στις δύο πρώτες αγωνιστικές των μπαράζ ανόδου με προορισμό τη Super League 2.

O έμπειρος τεχνικός χαρακτήρισε το ισόπαλο 1-1 ως δίκαιο αποτέλεσμα, σημειώνοντας ότι η δική του ομάδα επιδίωξε να χτυπήσει στο κέντρο της άμυνας του αντιπάλου. «Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, αλλά εμείς, στην ανάκτηση της μπάλας, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε από τον κεντρικό αμυντικό άξονα των αντιπάλων κάποιες ευκαιρίες. Καταφέραμε, λοιπόν, να δημιουργήσουμε δύο με τρεις καλές στιγμές και σε μία από αυτές να πετύχουμε το γκολ» σχολίασε αρχικά και συνέχισε: «Στο δεύτερο ημίχρονο η Ηλιούπολη φόρτωσε την περιοχή μας με πολλούς παίκτες, κάτι που μας έφερε πιο πίσω στο γήπεδο, με αποτέλεσμα να έχει την μπάλα στα πόδια της και να περιοριστούμε σε αμυντικά καθήκοντα. Θεωρώ ότι, εν τέλει, το τελικό αποτέλεσμα ήταν δίκαιο».

Στον επίλογό του, ο Κ. Γαλτσίδης έπλεξε το εγκώμιο του αντιπάλου και του Β. Χαντέ για τη δουλειά που έχει πραγματοποιήσει. «Η Ηλιούπολη είναι μία τεχνικά πάρα πολύ καλή ομάδα, το έδειξε μέσα στο παιχνίδι και γι' αυτό θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον φίλο μου τον Β. Χαντέ για την ομάδα που έχει δημιουργήσει. Επίσης, συγχαρητήρια στη διοίκηση για τον πολύ καλό αγωνιστικό χώρο που φροντίζει να διατηρείται, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο την ομάδα να παίζει ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι η Ηλιούπολη δεν θα έχει πρόβλημα να πετύχει τον στόχο της» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35