social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Στοπ» στον Εύοσμο για ΠΑΟ Ρουφ, 2-0 ο Αγροτικός Αστέρας

«Στοπ» στον Εύοσμο για ΠΑΟ Ρουφ, 2-0 ο Αγροτικός Αστέρας

Έπρεπε να φτάσουμε... τέλη Μαΐου για να γνωρίσει ο ΠΑΟ Ρουφ την πρώτη του ήττα μέσα στο 2022! Στην αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο «Δ. Κοντικάκης» για την 3η αγωνιστική των μπαράζ, ο Αγροτικός Αστέρας ήταν καλύτερος και, κυρίως, πιο ουσιαστικός, φτάνοντας στη νίκη με 2-0, για να ανέβει έτσι στην κορυφή της ειδικής κατάταξης με 7 βαθμούς!

Οι πράσινοι βρήκαν δύο γκολ από το πρώτο ημίχρονο και πήραν το «τρίποντο», κάνοντας ακόμη ένα βήμα προς τη Super League 2, με τους κόκκινους να αγωνίζονται με τέσσερις απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών (Μάντζιος, Καλλέργης, Καραλής, Κατσούλης) και στο τέλος να μην καταφέρνουν να αποσπάσουν έστω τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα μόλις στο 9ο λεπτό, όταν μετά από κόρνερ και διάρρηξη της άμυνας με αλλεπάλληλες πάσες, ο Σαρβανίδης σούταρε στη γωνία από το σημείο του πέναλτι και έγραψε το 1-0. Στο 16ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» την ισοφάριση, όμως οι αμυντικοί πρόλαβαν την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος από το πλασέ του Ζάχη. Στο 37' ο Αγροτικός Αστέρας έφτασε σε δεύτερο γκολ και, ουσιαστικά, έθεσε βάσεις νίκης. Ο Καθάριος πίεσε και ανάγκασε τον Κουνάδη σε λάθος, του «έκλεψε» την μπάλα και σέρβιρε στον Μελισσόπουλο, ο οποίος δεν είχε πρόλαβει προ -σχεδόν- κενής εστίας να πλασάρει για το 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Κ. Γαλτσίδη διαχειρίστηκαν ιδανικά τον χρόνο, μην επιτρέποντας στους αντιπάλους τους να δημιουργήσουν τις συνθήκες να μπουν ξανά στο παιχνίδι. Είχαν ορισμένες προϋποθέσεις, όμως ευκαιρίες για γκολ δεν έφτιαξαν και μοιραία γνώρισαν την ήττα, που ήταν η τρίτη επίσημη της σεζόν. Είχε προηγηθεί το 4-1 από τον Αλμυρό στις 31 Οκτωβρίου για τη 2η αγωνιστική στον 7ο όμιλο και το 1-0 από τον Αθηναϊκό την 1η Δεκεμβρίου, που σήμανε και αποκλεισμό από το Κύπελλο ΕΠΣΑ.

Να σημειωθεί ότι ο Αγροτικός Αστέρας ολοκλήρωσε το σημερινό (22/5) παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σαρβανίδη στο 93ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητές: Σταυρουλάκης, Βαρβαντάκης-Βλαχάκης (Ρεθύμνου)

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Γαλτσίδης): Στρατηλάτης, Ζουλούμης, Ψάλτης, Νικολαΐδης, Ευθυμιάδης, Βοσκόπουλος, Σαρβανίδης, Ζαφειρίδης, Καθάριος (84' Πορτοκαλάς), Χαλκιαδάκης (71' Παπακωνσταντίνου), Μελισσόπουλος (84' Κεχαγιάς)

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Ισίδωρος Σταυριανός): Κουνάδης, Βενάρδος, Ζάχη (46' Λαθούρης), Οικονομόπουλος, Γκιοατά, Αλεξίου, Νιτσάκης, Χατζηλάμπρος, Νατσιόπουλος (71' Στεφάνοβιτς), Φιλιμέγκας (85' Θεοδώρου), Ψυχογιός.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35