social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«2 στα 2» η Παναχαϊκή, χάνει έδαφος η Ηλιούπολη (1-0)

«2 στα 2» η Παναχαϊκή, χάνει έδαφος η Ηλιούπολη (1-0)

Υπόθεση έδρας αποδείχθηκε το παιχνίδι που έγινε στην Πάτρα για την 3η αγωνιστική των μπαράζ, με την Παναχαϊκή να λυγίζει στο δεύτερο ημίχρονο την Ηλιούπολη και να φτάνει στη νίκη με 1-0!

Έτσι, στην επάνοδό τους στις υποχρεώσεις τους μετά το ρεπό της Τετάρτης, οι «ροσονέρι» «ζευγάρωσαν» τις επιτυχίες τους και παρέμειναν σταθερά σε τροχιά ανόδου. Από την άλλη, οι κυανέρυθροι των νοτίων προαστίων γνώρισαν τη δεύτερη ήττα τους σε τρία παιχνίδια, έμειναν «βυθισμένοι» κάτω από τη διαχωριστική γραμμή χωρίς μάλιστα να έχουν εκτίσει το δικό τους ρεπό και είδαν το έργο τους για πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα να γίνεται ακόμη πιο δύσκολο.

Ο σπουδαίος Λεωνίδας Κυβελίδης εξελίχθηκε σε πρωταγωνιστή της Παναχαϊκής για ακόμη μία φορά, αφού μόλις ελάχιστα λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι, πέτυχε στο 74ο λεπτό το γκολ που έκρινε το ματς, με κοντινό πλασέ σε φάση διαρκείας (1-0). Στο 10ο λεπτό ο Τσακμάκης είχε δοκάρι με κεφαλιά, ενώ οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 22' με τον Μπουσάι που σούταρε άουτ από πλάγια θέση. Στο δεύτερο μέρος η Ηλιούπολη απείλησε με στατικές φάσεις έως ότου δεχθεί το γκολ. Στην τελευταία της καλή στιγμή, στο 89', ο Κολουβούρης μπλόκαρε την μπάλα από το σουτ του Σάμιου.

Διαιτητές: Φίτσας (Πρέβεζας/Λευκάδας), Κωνσταντόπουλος-Τριαντάφυλλος (Κορινθίας)

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (Σούλης Παπαδόπουλος): Κολοβούρης, Σμίλτος, Τσακμάκης, Λιποράσε, Κωνσταντακόπουλος, Μπουρλάκης (57' Τεγούσης), Στεργίδης, Καρακλάιτς (71' Κυβελίδης), Κέρη, Αλεξόπουλος, Χάντι (90' Καρπαθάκης)

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Βαγγέλης Χαντές): Τσάκαλος, Κωστόπουλος, Μπουσάι (74' Σταύρου), Κουτσογκίλας, Κρητικός, Μαλαι (46' Γεωργιάδης), Ταβάρες, Γάγγος, Ντινιωτάκος, Ζέλο (67' Σάμιος), Μπάξτον (67' Πολίτης).

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35