social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ηλιούπολη-Χαντές: Η επωφελής συνεργασία και το άδοξο τέλος

Ηλιούπολη-Χαντές: Η επωφελής συνεργασία και το άδοξο τέλος

Η πρόσληψη του Βαγγέλη Χαντέ στην τεχνική ηγεσία της Ηλιούπολης στις αρχές της σεζόν είχε συνοδευτεί από τα εγκωμιαστικά σχόλια των ανθρώπων του ποδοσφαίρου, που έκαναν τις συγκρίσεις με τις ανάλογες επιλογές της προηγούμενης σεζόν και εκτιμούσαν πως αυτή τη φορά η διοίκηση των κυανέρυθρων είχε πράξει καλώς.

Ο 41χρονος προπονητής ξεκίνησε το «χτίσιμο» ενός συνόλου που θα κυριαρχούσε στο πρωτάθλημα του δικού της ομίλου μέσα από καλό ποδόσφαιρο, με απώτερο σκοπό την επίτευξη του μεγάλου στόχου της σεζόν, που δεν ήταν άλλος από την άνοδο στη Super League 2. Πράγματι, η ομάδα των νοτίων προαστίων έπαιξε ελκυστικό ποδόσφαιρο, έφτασε χωρίς δυσκολία στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στον 5ο όμιλο, που σήμαινε και συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου, ενώ ενδιαμέσως πέτυχε να προσθέσει στην τροπαιοθήκη της το Κύπελλο ΕΠΣΑ ξανά μετά από 44 χρόνια.

Ωστόσο, το «μπάσιμο» στα μπαράζ δεν υπήρξε αναλόγως επιτυχημένο για την Ηλιούπολη, η οποία έχει καταφέρει να πάρει μόλις έναν βαθμό από τους τρεις αγώνες που έχει δώσει μέχρι στιγμής, έχοντας δύο ήττες (με 1-0 από ΠΑΟ Ρουφ και Παναχαϊκή) και μόλις ένα γκολ στο ενεργητικό της (από την ισοπαλία 1-1 με τον Αγροτικό Αστέρα). Ουσιαστικά μέσα σε μόλις μία αγωνιστική εβδομάδα το κλίμα βάρυνε για τον Β. Χαντέ, ο οποίος είδε την ομάδα του να επανέρχεται στις υποχρεώσεις της σαφώς επηρεασμένη από το μεγάλο διάστημα απραξίας της.

Ο νεαρός τεχνικός ενημερώθηκε για την απόφαση της διοίκησης χθες (22/5) το βράδυ, λίγες ώρες μετά την ήττα από την Παναχαϊκή. Σύμφωνα με τους αυτήκοους μάρτυρες, σήμερα (23/5) το πρωί μετέβη στο γήπεδο για να αποχαιρετήσει τους ποδοσφαιριστές και τους συνεργάτες του, εκφράζοντας την πεποίθησή του πως, στα τρία παιχνίδια που έχει μπροστά της, η Ηλιούπολη μπορεί να αντιστρέψει τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί και να φτάσει στην κατάκτηση της ανόδου, ευχόμενος η ιστορία να γράψει πως τα κατάφερε.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35