social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νέο βήμα προς την άνοδο ο Μακεδονικός

Νέο βήμα προς την άνοδο ο Μακεδονικός

Βρέθηκε να συμμετέχει στα μπαράζ από το... παράθυρο και μόλις λίγο πριν την έναρξη της διαδικασίας, αυτό ωστόσο δεν τον έχει εμποδίσει καθόλου να πραγματοποιεί μία πολύ καλή παρουσία και να διεκδικεί επί ίσοις όροις την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Το απόγευμα της Τετάρτης (1/6) ο Μακεδονικός πέτυχε άλλη μία νίκη, δεύτερη συνεχόμενη μετά από εκείνη κόντρα στην Ηλιούπολη, πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο τον στόχο του. Στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης που έγινε στο γήπεδο της Νεάπολης, επικράτησε με 1-0 του Αγροτικού Αστέρα, που από την πλευρά του υπέστη δεύτερη συνεχόμενη ήττα και άρχισε να νιώθει πίεση.

«Χρυσός» σκόρερ ήταν ο Μπρατσιάνι με κεφαλιά στο 11ο λεπτό έπειτα από σέντρα του Χασάνογλου, σε ένα ματς στο οποίο οι ποδοσφαιριστές είχαν αρκετή διάθεση παρά την έντονη ζέστη. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, όμως δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν κάποια από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν, με τους γηπεδούχους να κρατούν μέχρι τέλους το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Γκολ: 11' Μπρατσιάνι με κεφαλιά (από σέντρα του Χασάνογλου)

Διαιτητές: Κατοίκος, Αραβίδης (Αθηνών)-Ζήρδας (Δράμας)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Γιώργος Αμανατίδης): Γουναρίδης, Χατζηκωνσταντίνου, Χασάνογλου, Τσιαμπάζης (65' Καράμπελας), Σαραγιώτης, Βασιλείου, Μπρατσιάνι (85' Κούφας), Γαρύφαλλος, Τσουκάνης, Λάλκοβιτς (90' Ζαννάκης), Τοπούζης

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Γαλτσίδης): Στρατηλάτης, Καραγιάννης (86' Καλλίδης), Νικολαΐδης, Ψάλτης, Βοσκόπουλος, Σαρβανίδης, Ζαφειρίδης, Καθάριος (76' Ζουλούμης), Ευθυμιάδης (72' Μπουλγουρίδης), Χαλκιαδάκης, Μελισσόπουλος

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35