social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΑΟ Πυλίου Κω: Την Κυριακή η Γ.Σ., αισιοδοξία για την επόμενη μέρα

ΑΟ Πυλίου Κω: Την Κυριακή η Γ.Σ., αισιοδοξία για την επόμενη μέρα

Με αισιοδοξία και πίστη σε ένα επιτυχές αποτέλεσμα, το οποίο θα αποτυπώσει την ενίσχυση του διοικητικού συμβουλίου σε βαθμό που θα επιτρέψει στην ομάδα να συνεχίσει την πορεία της στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας, προετοιμάζονται οι άνθρωποι του Α.Ο. Πυλίου για την καθοριστικής σημασίας Γενική Συνέλευση του συλλόγου την προσεχή Κυριακή.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι ζυμώσεις του τελευταίου διαστήματος απέδωσαν καρπούς, με τον πρόεδρο του σωματείου Πέτρο Κεφαλιανό να καταγράφει τη θετική διάθεση τόσο επιχειρηματιών του νησιού της Κω να ασχοληθούν ενεργά με τα διοικητικά, όσο και των φορέων της τοπικής αυτοδιοίκησης να συνεχίσουν να στηρίζουν τον Α.Ο. Πυλίου, ώστε να ανταπεξέλθει στα αυξημένο κόστος των μετακινήσεων. Η ανακοίνωση, μέσα από την οποία καλούνται τα μέλη του σωματείου να δώσουν το παρών στη Γ.Σ. και στις εκλογές της Κυριακής, αναφέρει τα ακόλουθα:

«Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Αθλητικού Σωματείου μας στις 06.06.2022, κατόπιν της προηγηθείσας Γενικής Συνέλευσης των μελών του Α.Ο. Πυλίου Κω στις 15.05.2022, αποφασίστηκε η διενέργεια Αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής, την Κυριακή 12 Ιουνίου 2022, ώρες 19:00 – 21:00, στην Ενοριακή αίθουσα του Αγίου Γεωργίου στη δημοτική Κοινότητα Πυλίου του Δήμου Κω.
Καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι του Α.Ο. Πυλίου Κω να προσέλθουν στις εκλογές του Σωματείου μας. Δίνουμε με την παρουσία και τη συμμετοχή μας το μήνυμα για την επόμενη ημέρα. Στεκόμαστε στο πλευρό της και τιμούμε την ομάδα, για τις ένδοξες και περήφανες στιγμές, που μας πρόσφερε δύο συνεχόμενες αγωνιστικές περιόδους στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ελλάδος. Οι ανανεώσεις των μελών, οι νέες εγγραφές και η υποβολή υποψηφιοτήτων για το Όργανο Διοίκησης και την Εξελεγκτική Επιτροπή, θα πραγματοποιούνται στο Προεδρείο, μέχρι και την έναρξη της διαδικασίας κατά την ίδια ημέρα την εκλογών. Για τη βυσσινί φανέλα και το μέλλον της όπως το ονειρευόμαστε».

Πηγή: dimokratiki.gr)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35