social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο απολογισμός του Τζουμερκιώτη μετά την άνοδο του Μοσχάτου

Ο απολογισμός του Τζουμερκιώτη μετά την άνοδο του Μοσχάτου

Το δικό του μίνι απολογισμό μετά την επίτευξη του στόχου της ανόδου έκανε ο προπονητής της ΑΕ Μοσχάτου, Σωτήρης Τζουμερκιώτης, μιλώντας μετά την ολοκλήρωση των μπαράζ.

Αφού αναφέρθηκε στον ερχομό του στην ομάδα αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές του, την διοίκηση και τον Στέφανο Φαναρίτη.

Αναλυτικά

Στο Μοσχάτο ήρθα αρχές Δεκεμβρίου όπου η ομαδα προέρχονταν από 2 ανεπιτυχή αποτέλεσμα και μαζί με την διοίκηση- ποδοσφαιριστές θέσαμε εκ νέου κάποια θεμελιώδη στοιχεία εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου όπως σχέσεις, αποδυτήρια, λειτουργία τμήματος, προσθαφαιρέσεις παικτών, με γνώμονα να καταφέρουμε στο τέλος να υλοποιήσουμε τον στόχο της ανόδου στην Γ εθνική.
Μετά από 28 αγώνες (πρωτάθλημα, μπαράζ Πειραιά, μπαράζ ΕΠΟ)η ομαδα κατάφερε να πετύχει τον στόχο παίζοντας ελκυστικό ποδόσφαιρο και έχοντας αγωνιστική και εξωαγωνιστική πειθαρχία και ούσα αήττητη δίνοντας μας μεγάλη αυτοπεποίθηση και δημιουργία θετικού κλίματος.
Σίγουρα σε αυτήν την μεγάλη επιτυχία θα πρέπει να ευχαριστήσω τον ηγέτη του συλλόγου κ. Στέφανο Φαναρίτη όπου είναι η καρδιά και η ψυχή αυτής της ομάδας. Εκπληρώνοντας μου ότι ζητήθηκε για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία της ομαδας.θεωρώ ότι περισσότερο μπορείς να τον χαρακτηρίσεις ως οπαδό παρότι ως πρόεδρο. Στην συνέχεια ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους παράγοντες της διοίκησης και ιδιαίτερα τον Αντώνη Καρπούζα που προσπάθησε για το καλύτερο και ήταν πάντα δίπλα μας, στο τεχνικό μου επιτελείο όπου είχαμε μια ομαλή και επαγγελματική συνεργασία. Ιδιαίτερη μνεία θα πρέπει να κάνω στους πρωταγωνιστές αυτής της επιτυχίας που είναι οι ποδοσφαιριστές μου. Χωρίς αυτούς τους εκπληκτικούς χαρακτηρες τίποτα δεν θα ήταν εφικτό, καθώς και στον υπέροχο κόσμο που ακολουθούσε πιστά την ομαδα. Τέλος ευχαριστώ τον κ.Δημητριου Πέτρο για την αμέριστη συμπαράσταση του.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35