social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βασίλισσα ξανά η Προοδευτική Ι Νίκησε 2-1 την Παναχαίκή επιστρέφοντας μετά από 15 χρόνια στην SL2

Βασίλισσα ξανά η Προοδευτική Ι Νίκησε 2-1 την Παναχαίκή επιστρέφοντας μετά από 15 χρόνια στην SL2

Δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια ήταν πολλά. Κυρίως για μια ομάδα όπως η Προοδευτική που είναι συνυφασμένη με τη συμμετοχή της στις μεγάλες κατηγορίες. Η σπουδαία ομάδα έλλειψε από το πρωτάθλημα της Superleague 2 αρκετά χρόνια (15) ωστόσο φέτος ήταν η σεζόν της επιστρέφοντας στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η Προο κόντρα στην Παναχαϊκή ήθελε μόνο νίκη ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα αποτελέσματα στα μπαράζ και την πήρε (2-0) πανηγυρίζοντας την άνοδο, κάνοντας παράλληλα το κόσμο της ομάδας χαρούμενο μετά από αρκετές σεζόν.

Μπροστά σε περισσότερους από 3.500 θεατές των βυσσινί που βρέθηκαν στο γήπεδο, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έχοντας σε μεγάλη ημέρα τον Βασίλη Αλεξίου πήραν τη νίκη με 2-1 απέναντι σε έναν αδιάφορο σύλλογο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από τη σέντρα του αγώνα ο δήμαρχος Κορυδαλλού, κ. Χουρσαλάς μαζί με το μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ και πρόεδρο της ΕΠΣΑΝΑ, Δημήτρη Γιαρένη, παρέδωσαν το κύπελλο του πρωταθλητή στην Προοδευτική.

xroysa.jpg

Στο αγωνιστικό μέρος μόλις στο 3' ο Κυριαζής βρέθηκε σε θέση βολής όμως δεν κατάφερε να σκοράρει, με τον Νάστο στο 4' να βλέπει το φάουλ που εκτέλεσε να περνάει άουτ. Η πίεση των γηπεδούχων απέφερε καρπούς στο 7' όταν ο Κυριαζής βρέθηκε στην περιοχή ο Τσακμάκης απομάκρυνε και ο Αλεξιου με δυνατό σουτ έκανε το 1-0.

Στο 29' έγινε το 2-0, όταν ο Αλεξίου με φοβερή ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και έκανε τη σέντρα, η μπάλα βρήκε σε αμυντικούς της Παναχαϊκής και κατέληξε στα δίχτυα του Παπαδόπουλου.

Στο 31' το σουτ του Χαντί έφυγε αουτ στην τελευταία φάση του α' μέρους.

Στο β' μέρος η Προοδευτική έχοντας το 2-0 υπέρ της και το ψυχολογικό αβαντάζ καλούνταν να διαχειριστεί το ματς και το κατάφερε άψογα, αφού ο Γιάννης Μάγγος νωρίς φρέσκαρε την ομάδα του και οι αλλαγές των Τσαφταρίδη, Ραχίμ και Βοσνακίδη βοήθησαν σημαντικά.

Στο 61' ο Κέρι είχε την ευκαιρία να μειώσει όμως το σουτ που έκανε έφυγε άουτ. Στο 82' ο Χαντί βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Χαλκίδη όμως το πλασέ του κατέληξε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της Προοδευτικής. Στο 82' ο Τσαφταρίδης με σέντρα-αλφάδι βρήκε τον Γκόγκα, με την κεφαλιά του τελευταίου να σταματάει στα πόδια των αμυντικών της Παναχαϊκής. 

Στο 87' ο Τσακμάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει το σκορ, ενώ 1' αργότερα ο Χαντί σκόραρε όμως το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η πίεση της Παναχαίκής απέφερε καρπούς στις καθυστερήσεις με τον Κέρι να μειώνει σε 2-1. 

Άριστη η διαιτησία του Βεργάτη. 

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Γιάννης Μάγγος) Χαλκίδης, Αλεξίου (56' Τσαφταρίδης), Δημακάκος, Πατσατζόγλου, Νάστος, Μεγαρίτης (80' Παρασκευόπουλος), Κυριαζής, Ποτουρίδης (48' λ.τρ. Βοσνακίδης), Κρητικός (80' Γκόγκα),  Μακρυγιάννης (56' Ραχίμ), Ομο.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σούλης Παπαδόπουλος) Παπαδόπουλος, Λούσκος (46' Κόκας), Τσακμάκης, Κωνσταντακόπουλος, Καρπαθάκης, Στασινόπουλος, Τεγούσης (74' Παπαχρονόπουλος), Χαντί, Λιμάτσι (74' Μαστραντωνάκης), Αλεξόπουλος (59' Κέρι), Μπουρλάκης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35