social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άντεξε στο Ρουφ ο Μακεδονικός και πήρε την άνοδο (2-2)!

Άντεξε στο Ρουφ ο Μακεδονικός και πήρε την άνοδο (2-2)!

Μία... ολόχρυση σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας του πρόσθεσε σήμερα (11/6) το απόγευμα ο Μακεδονικός, που με την ολοκλήρωση των μπαράζ γιορτάζει την άνοδό του στη Super League 2!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γαρύφαλο που πέτυχε δύο όμορφα γκολ, η ομάδα της Νεάπολης απέφυγε την ήττα στο γήπεδο του Ρουφ, απέσπασε το ισόπαλο 2-2 απέναντι στον τοπικό ΠΑΟ και εξασφάλισε το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια που οδηγούν στις επαγγελματικές κατηγορίες! Από την άλλη, η ομάδα του Ρουφ έκανε μία μεγάλη προσπάθεια, οι ποδοσφαιριστές κατέθεσαν την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο, στο τέλος όμως δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη, που ήταν για εκείνους το μοναδικό ζητούμενο στην αναμέτρηση...

Μπροστά σε περίπου 2000 φιλάθλους, εκ των οποίων οι 30 ταξιδιώτες από τη Θεσσαλονίκη, οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να πάρουν το προβάδισμα στο 18ο λεπτό, όταν ο Γαρύφαλος εκμεταλλεύθηκε λάθος στο κέντρο της άμυνας, βρέθηκε απέναντι στον Κουνάδη και ψύχραιμα πλάσαρε για το 0-1. Οι κόκκινοι κατάφεραν να απαντήσουν πριν την ανάπαυλα, με τον Χατζηλάμπρο να μπαίνει στην περιοχή από τη δεξιά πλευρά, να γυρίζει την μπάλα και τον Νιτσάκη να την στέλνει στη δεξιά γωνία του Γουνόπουλου για το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ανατροπή, δημιουργώντας μάλιστα κάποιες καλές ευκαιρίες για γκολ. Ωστόσο, «πάγωσαν» για δεύτερη φορά στο 84ο λεπτό, με τον Γαρύφαλο να φεύγει στην πλάτη της άμυνας και με υπέροχη λόμπα να περνάει την μπάλα πάνω από τον γκολκίπερ του Ρουφ, γράφοντας το 1-2! Παρότι δεν είχαν, πλέον, πολλά ψυχικά και σωματικά αποθέματα, οι γηπεδούχοι κατόρθωσαν να μπουν ξανά στο κόλπο της πρόκρισης! Ήταν το 90ο λεπτό όταν ο Φιλιμέγκας έπιασε το αριστερό σουτ από το ύψος της περιοχής και νίκησε τον Γουνόπουλο, που δεν είχε καλό οπτικό πεδίο λόγω των πολλών σωμάτων που υπήρχαν μπροστά του, για να έρθει με αυτό τον τρόπο η ισοφάριση (2-2). Στα λεπτά των καθυστερήσεων οι κόκκινοι πάλεψαν με όσες δυνάμεις είχαν, όμως οι αντίπαλοί τους άντεξαν στην πίεση, απέτρεψαν τις όποιες επικίνδυνες καταστάσεις και πανηγύρισαν μια ισοπαλία που ισοδυναμεί με νίκη!

Διαιτητές: Στάμος, Καραλής (Ηλείας)-Νικζάς (Λάρισας)

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Ισίδωρος Σταυριανός): Κουνάδης, Βενάρδος, Κατσούλης (39' λ.τρ. Ψυχογιός), Οικονομόπουλος, Γκιοατά, Αλεξίου, Νιτσάκης, Χατζηλάμπρος, Μάντζιος, Καλλέργης (81' Φιλιμέγκας), Νατσιόπουλος (81' Λαθούρης)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ (Γιώργος Αμανατίδης): Γουναρίδης, Χατζηκωνσταντίνου (68' Ουζούνογλου), Χασάνογλου, Τσιαμπάζης (61' Ζαννάκης), Σαραγιώτης, Βασιλείου, Μπρατσιάνι (90' Γουνόπουλος), Γαρύφαλος, Τσουκάνης, Λάκοβιτς (61' Καράμπελας), Τοπούζης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35