social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Βύζας Μεγάρων: Με Καλύκα και στη Γ' Εθνική!

Βύζας Μεγάρων: Με Καλύκα και στη Γ' Εθνική!

Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία μεσούσης της σεζόν και λίγο πριν την κορύφωση της προσπάθειας που θα έκανε ο Βύζας για κατάκτηση της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΔΑ.

Ο Δημήτρης Καλύκας πέτυχε να οδηγήσει την ομάδα των Μεγάρων όχι μόνο στα μπαράζ, αλλά και στην επάνοδό της στις εθνικές κατηγορίες, μέσα από καλές εμφανίσεις και μερικές μεγάλες νίκες! Υπό μία έννοια, λοιπόν, φαντάζει μάλλον ως φυσική εξέλιξη η επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο έμπειρος προπονητής πήρε το χρίσμα από τη διοίκηση των κιτρινόμαυρων και αναλαμβάνει την ευθύνη της δημιουργίας μίας ομάδας που θα μπορέσει να φέρει εις πέρας τους στόχους που θα τεθούν, αλλά και που θα φανεί αντάξια των υψηλών προσδοκιών που υπάρχουν στις τάξεις του κόσμου.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η διοίκηση του Βύζαντα ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Καλύκα. Αναγνωρίζοντας την συμβολή του στην επιστροφή του Βύζαντα στις Εθνικές Κατηγορίες μετά από 6 χρόνια, οι διοικούντες τον σύλλογο ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του επιτυχημένου coach, ο οποίος ήδη έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου».

Από την πλευρά του, ο Δ. Καλύκας σημείωσε: «Είμαι χαρούμενος που θα συνεχιστεί η συνεργασία μου με την διοίκηση του ιστορικού Βύζαντα. Το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας είναι εντελώς διαφορετικό με το περυσινό, αφού έχει περισσότερες δυσκολίες και απαιτήσεις. Γι’ αυτό χρειάζεται απ’ όλους μας, (ποδοσφαιριστές, τεχνικό επιτελείο, διοίκηση και φιλάθλους), μεγάλη προσπάθεια για να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με πολλά θετικά αποτελέσματα, ώστε να πετύχει ο Βύζας τους στόχους του».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35