social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αρης Πετρούπολης: Κράτησε το «βουνό» και συνεχίζει το σχεδιασμό του

Αρης Πετρούπολης: Κράτησε το «βουνό» και συνεχίζει το σχεδιασμό του

Παίκτης του Άρη Πετρούπολης θα είναι και τη νέα σεζόν ο Παναγιώτης Γεραγωτέλλης, που ανανέωσε για ένα χρόνο με τους υπερπωταθλητές Αθήνας.

Ο 30χρονος μέσος αποτέλεσε βασικό πυλώνα για την άνοδο του Άρη στην Γ' Εθνική και θα αγωνίζεται και του χρόνου για λογαριασμό των ερυθροκίτρινων, ενισχύοντας την προσπάθεια της ομάδας του να πετύχει το στόχο της εδραίωσης στην Γ' Εθνική.

Ο ικανότατος αμυντικός χαφ εντάχθηκε στον Άρη τον Αύγουστο του 2021 και έκτοτε έχει καταγράψει με τη φανέλα της ομάδας 26 συμμετοχές.

Η ανακοίνωση του Άρη Πετρούπολης

"Ο Άρης Πετρούπολης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Γεραγωτέλλη. Ήρθε το καλοκαίρι του 2021 στην Πετρούπολη και αμέσως έγινε βασικό στέλεχος του συλλόγου μας. Ο Γεραγωτέλλης ήταν ένας πραγματικός ηγέτης στην μεσαία γραμμή παιζοντας καθοριστικό ρόλο στην ΙΣΤΟΡΙΚΗ άνοδο της ομάδας μας στην Γ' Εθνική.

Ο "ψηλός" αγωνίστηκε σε 26 συμμετοχές πανηγυρίζοντας την πρώτη του χρονιά στον ΑΡΗ την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Α' ΕΠΣΑ. Ο ικανότατος ποδοσφαιριστής αποδέχτηκε την πρόταση του ΑΡΗ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ, με την ανανέωση του συμβολαίου του να αποτελεί θερμή εισήγηση του Γιάννη Σιλεβίστα στο πλαίσιο της υλοποίησης του αγωνιστικού σχεδιασμού για τη σεζόν 2022/23".

 


Σχετικά άρθρα

Θύελλα Καμαρίου: Η αποστολή για το... Clasico

Σαρωτικός ο Άρης Πετρούπολης στον Ίλιον και ετοιμασίες για τη... στέψη του πρωταθλητή!

Και ο Φωστήρας στο πλευρό του Χαλβαντζίου

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35