social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ανανέωσε ο Ρουμπής στον Άρη Πετρούπολης

Ανανέωσε ο Ρουμπής στον Άρη Πετρούπολης

Μετά τον Παναγιώτη Γεραγωτέλλη στον Άρη Πετρούπολης σημειώθηκε ακόμη μια ανανέωση.

Το κατώφλι των γραφείων της ιστορικής ομάδας πέρασε ο Φώτης Ρουμπής ο οποίος τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους των υπερπρωταθλητών Αθήνας και υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του για ακόμη ένα χρόνο. 

Ο τερματοφύλακας που εντάχθηκε στο ρόστερ του Άρη πέρυσι το καλοκαίρι είχε σύντομη συζήτηση με τους διοικούντες και αφού ο διάλογος κυμάνθηκε στο ίδιο μήκος κύματος που ήθελε η πλευρά του ποδοσφαιριστή και η αντίστοιχη της διοίκησης, αμφότεροι συμφώνησαν ώστε να πορευτούν από κοινού τη νέα περίοδο.

Το δελτίο τύπου

Το διοικητικό συμβούλιο του Άρη Πετρούπολης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Φώτη Ρουμπή για τη σεζόν 2022-2023.

Ο σπουδαίος τερματοφύλακας εντάχθηκε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2021 και φρόντισε με την παρουσία του να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια βάση των εμφανίσεων που είχε πραγματοποιήσει. 

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής την περσινή χρονιά όσες φορές κλήθηκε να υπερασπιστεί την εστία της ομάδας είχε εξαιρετική παρουσία. Ευχόμαστε στον Φώτη Ρουμπή καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία. 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35