social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επίσημο του Κωνσταντακόπουλου στην Αγία Παρασκευή

Επίσημο του Κωνσταντακόπουλου στην Αγία Παρασκευή

Στις 8 Ιουνιου η ιστοσελίδα μας σας είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον της Αγίας Παρασκευής για τον Πάρη Κωνσταντακόπουλο για την τεχνική ηγεσία.

Είκοσι ημέρες αργότερα το δημοσίευμα μας επιβεβαιώνεται αφού ο νεαρός προπονητής αποτελεί το νέο... τιμονιέρη της Σάντα.

Μετά από συνεχόμενες συζητήσεις που έγιναν μεταξύ εκείνου και της διοίκησης η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές αποτελεί γεγονός, και ο νεαρός προπονητής καλείται να οδηγήσει τους μελανόλευκους στην Γ' Εθνική μετά την άνοδο που πανηγύρισαν. 

Ο κ. Κωνσταντακόπουλος έχει εργαστεί σε αρκετές ομάδες της κατηγορίας και αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχει πρόβλημα να προσαρμοστεί στις συνθήκες της Γ' Εθνικής.

Μάλιστα γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις στο σωματείο από τα βόρεια προάστια καθώς έχει υπάρχει και ποδοσφαιριστής τη χρυσή δεκαετία που η "Σάντα" μεσουρανούσε. 

Όσον αφορά το βιογραφικό του, ο κ. Κωνσταντακόπουλος έχει περασει από αρκετές ομάδες ξεκινώντας την προπονητική του καριέρα από τον Αήττητο Σπάτων όπου πανηγύριζε δυο ανόδους (Α' ΕΠΣΑΝΑ, Γ' ΕΘΝΙΚΗ). Μεταξύ άλλων έχει καθίσει στους πάγκους του Άγιου Ιερόθεου και Εθνικού Πειραιά, με την Αγία Παρασκευή να αποτελεί την επόμενη προπονητική του στέγη. 


Σχετικά άρθρα

Πανούσης: «Βγήκαν οι… μαντεψιές μου, πρόκριση-ώθηση πριν το Τυμπάκι, με βοηθάει πολύ ο Αραμπατζής»

Αγία Παρασκευή: Πάνοπλη και... προσγειωμένη στον Χολαργό

Γεύμα πριν την πρεμιέρα στην Αγία Παρασκευή [pics]

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35