social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΑΟ Πυλίου Κω: «Χτύπημα» με τον πρωταθλητή Αλεξίου!

ΑΟ Πυλίου Κω: «Χτύπημα» με τον πρωταθλητή Αλεξίου!

Αθόρυβα, αλλά και μεθοδικά, εργάζονται στον ΑΟ Πυλίου με σκοπό τη δημιουργία μίας ομάδας που τη νέα σεζόν δεν θα έχει ως στόχο της απλώς την παραμονή στη Γ' Εθνική.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Soccerlive, οι Κώοι έχουν «κλείσει» τον Χρήστο Αλεξίου, ο οποίος μόλις την περασμένη σεζόν αναδείχθηκε πρωταθλητής στον 3ο όμιλο με τη φανέλα του Ηρακλή Λάρισας, διεκδικώντας μάλιστα την άνοδο στη Super League 2 μέσα από τη διαδικασία των μπαράζ! Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως μεταξύ των δύο πλευρών έχει επέλθει συμφωνία και ότι μένουν απλώς τα τυπικά για την έναρξη της συνεργασίας.

Ο 29χρονος επιθετικός συγκαταλέγεται στους κορυφαίους επιθετικούς της Εθνικής Ερασιτεχνικής Κατηγορίας, έχοντας συνεχόμενες συνεργασίες με ομάδες που διεκδικούν υψηλούς στόχους και πρωταγωνιστούν. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία της Λαμίας, ενώ στη συνέχεια έχει αγωνιστεί σε Τύρναβο, Ηρακλή, ΑΟ Καβάλα, Βατανιακό, Πιερικό, Λαμία, ΑΕ Ιστιαίας, Αστέρα Ιτέας και ΑΕ Καρίτσας. Πλέον, θα φορά τα «βυσσινί» υπό την καθοδήγηση του Δημήτρη Χρυσόπουλου, σε μία κίνηση από πλευράς ΑΟ Πυλίου που φανερώνει και τις διαθέσεις των ανθρώπων του.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35