social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Τον Σουπερλιγκάτο Τζέλη ντύνει στα πράσινα το Μοσχάτο

Τον Σουπερλιγκάτο Τζέλη ντύνει στα πράσινα το Μοσχάτο

 Δεν σταματάει ο προγραμματισμός της ΑΕ Μοσχάτου με τη διοίκηση Φαναρίτη, παρά τις δύσκολες οικονομικά εποχές να δείχνει ότι στοχεύει σε ποδοσφαιριστές με πείρα που τα προηγούμενα χρόνια κοσμούσαν τις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η μεταγραφή του Άγγελου Σταματόπουλου ήταν η αρχή για την Πειραϊκή ομάδα που σήμερα ήρθε σε συμφωνία με ακόμη μια πολύτιμη μονάδα που “γνωρίζει” την κατηγορία έχοντας αγωνιστεί σε ομάδες που είχαν δύσκολο στόχο, όπως έχει και η ΑΕ Μοσχάτου.

Συγκεκριμένα, η επόμενη μεταγραφική κίνηση ακούει στο όνομα “Βασίλης Τζέλη”.

Ο σπουδαίος αμυντικός μέσος που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην άνοδο της Κηφισιάς στην Superleague 2 πριν από δυο χρόνια, μετά από προσωπικές ενέργειες της διοίκησης Φαναρίτη, τα βρήκε σε όλα με τους πράσινους και θα αποτελέσει το... μηχανάκι στο χώρο της μεσαίας γραμμής. 

Πρόκειται για έναν.... ακούραστο εργάτη που μετράει και επαγγελματικές συμμετοχές αφού και την περσινή χρονια είχε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Superleague 2.

Ο Τζέλη παρότι αποτέλεσε πόλο έλξης για πολλές επαγγελματικές ομάδες επέλεξε το Μοσχάτο, αφού, πείσθηκε για το project από τον διοικητικό ηγέτη της ομάδας, Στέφανο Φαναρίτη, που δείχνει ότι ενισχύει την ομάδα με ποιοτικές μονάδες.

Με την κίνηση αυτή οι πράσινοι δείχνουν την πρόθεση τους να σταθεροποιηθούν στις εθνικές κατηγορίες και να δείξουν ότι θα αποτελέσουν αξιόπιστη δύναμη τα επόμενα χρόνια.

 


Σχετικά άρθρα

Φαναρίτης:Έχουμε βαρεθεί να είμαστε ο σάκος του μποξ ελέω διαιτητικών αποφάσεων [vid]

Αλώβητη και από το Μοσχάτο η Αμφιάλη, 3-0 στην επανάληψη την αξιόμαχη ΑΕΜ

Θέμα Soccerlive: Τέλος εποχής στην ΑΕ Μοσχάτου- Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος Στέφανος Φαναρίτης

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35