social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Άρης Πετρούπολης: Έριξε βόμβα με τον νταμπλούχο και... βράχο Τσατσαρή

Άρης Πετρούπολης: Έριξε βόμβα με τον νταμπλούχο και... βράχο Τσατσαρή

Η διοίκηση του Άρη Πετρούπολης κάθε καλοκαίρι δείχνει τη διάθεση της να κάνει το καλύτερο δυνατό ώστε η ομάδα να ανεβαίνει επίπεδο συνεχώς.

Με δεδομένο λοιπόν ότι η παρθενική παρουσία της ομάδας στην Γ' Εθνική αυξάνει τις απαιτήσεις και τις αγωνιστικές δυσκολίες η ενίσχυση του ρόστερ με ποιοτικούς παίκτες αποτελεί μονόδρομο στην προσπάθεια που θα κάνει ο σύλλογος ώστε να μείνει ανταγωνιστικός σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό οι "ερυθροκίτρινοι" ήρθαν σε συμφωνία με έναν ικανότατο αμυντικό που θα βοηθήσει με την εμπειρία του το συγκρότημα του Γιάννη Σιλεβίστα.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Τσατσαρή που βρέθηκε στα γραφεία της ομάδας και υπέγραψε συμφωνητικό συνεργασίας. 

Ο σπουδαίος αμυντικός που κατέκτησε νταμπλ με τη φανέλα της Ηλιούπολης πέρυσι τα βρήκε σε όλα και έρχεται να προστεθεί στο ήδη ποιοτικό ρόστερ της ομάδας. 

Ο Τσατσαρής έχει συνδυάσει την παρουσία του στην Γ' Εθνική με εξαιρετικές εμφανίσεις αφού κατά το παρελθόν έχει περάσει από ΑΟ Γλυφάδας, Ηλυσιακό, Φωστήρα, ΑΟ Χανια, Παναιγιάλειο, ΑΟΤ Αλίμου, Χαλκίδα, Πύδνα Κίτρους.

Το δελτίο τύπου

"Έχοντας ως πρωταρχικό στόχο την εδραίωση στις εθνικές κατηγορίες ο Άρης Πετρούπολης θα κάνει αυτό που χρειάζεται προκειμένου να εμφανιστεί ανταγωνιστικός στην παρθενική του παρουσία στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνική. Στο πλαίσιο αυτό η ομάδα μας ανακοινώνει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Τσατσαρή.

Το νέο μας απόκτημα που κατέκτησε το πρωτάθλημα στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής ως ποδοσφαιριστής της Ηλιούπολης γεννήθηκε στις 27/7/1992 (30 χρονών) και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και του αμυντικού μέσου.

Με τη φανέλα της Ηλιούπολης αγωνίστηκε για 1,5 χρόνο τερματίζοντας τη σεζόν 2020-2021 στην 2η θέση πίσω από τον Πανιώνιο, ενώ πέρυσι η σεζόν χαρακτηρίζεται ιδανική αφού ο Τσατσαρής αναδείχθηκε νταμπλούχος (πρωτάθλημα και Κύπελλο ΕΠΣΑ).

Μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε ΑΟ Γλυφάδας, Ηλυσιακό, Φωστήρα, ΑΟ Χανια, Παναιγιάλειο, ΑΟΤ Αλίμου, Χαλκίδα, Πύδνα Κίτρους μετρώντας γεμάτες σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη Τσατσαρή και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν".

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35