social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Οπαδοί Κρ. Πάλας: Στηρίζουν τον Πανιώνιο με αγορά εισιτηρίου διαρκείας!

Οπαδοί Κρ. Πάλας: Στηρίζουν τον Πανιώνιο με αγορά εισιτηρίου διαρκείας!

Είναι γνωστές σε ένα μέρος της οπαδικής κοινότητας οι -εδώ και αρκετά χρόνια- εξαιρετικά φιλικές σχέσεις ανάμεσα στους οργανωμένους οπαδούς του Πανιωνίου (Πάνθηρες) και σε εκείνους της Κρίσταλ Πάλας (Holmesdale Fanatics Ultras).

Εδώ και μερικές ώρες το επίπεδο αυτών των σχέσεων έχει αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο από την ενέργεια των Άγγλων οπαδών να στηρίξουν δημοσίως και εμπράκτως την προσπάθεια που γίνεται στο ποδοσφαιρικό τμήμα της ομάδας της Ν. Σμύρνης. Με ανάρτησή τους στα Social Media, οι Holmesdale Fanatics καλούν τα μέλη τους να αγοράσουν ένα από τα ειδικά -για αυτή την περίπτωση- εισιτήρια διαρκείας (η τιμή τους ορίστηκε στα 25 ευρώ), για τις υποχρεώσεις του Πανιωνίου την προσεχή σεζόν, σημειώνοντας πως είναι υπερήφανοι που βοηθούν τον προσφυγικό σύλλογο να βγει από τη στενωπό που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια.

Στη σχετική ανάρτηση αναφέρουν: «Είμαστε περήφανοι που βοηθάμε τους φίλους μας στον Πανιώνιο της Αθήνας, καθώς παλεύουν με τις οικονομικές δυσκολίες. Οι οπαδοί της Πάλας γνωρίζουν περισσότερα από τους πολλούς για αυτούς τους αγώνες για επιβίωση, επομένως είμαστε περήφανοι που παίζουμε τον ρόλο μας. Διαβάστε παρακάτω και κάντε κλικ στον σύνδεσμο για να υποστηρίξετε αυτή τη μοναδική πρωτοβουλία».

 

cryst._palas.jpg

cr_palas_2.jpg

cr_palas_3.jpg

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35