social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

ΑΕ Ερμιονίδας: Ενίσχυση στα γκολπόστ με Πρωτόπαπα

ΑΕ Ερμιονίδας: Ενίσχυση στα γκολπόστ με Πρωτόπαπα

Την απόκτηση του γκολκίπερ Γιώργου Πρωτόπαπα ανακοίνωσε η ΑΕ Ερμιονίδας, δίνοντας συνέχεια στην ενίσχυση του ρόστερ της.

Ο νεοαποκτηθείς, γεννηθείς στις 17 Νοεμβρίου 2000, αγωνιζόταν τον τελευταίο ενάμισι χρόνο με τα... γάντια του Αήττητου Σπάτων στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Ξεκίνησε να παίζει μπάλα το 2008 στις ακαδημίες του Διόνυσου (Αττική), ενώ το 2015-16 εντάχθηκε στην ομάδα της Νίκης Δροσιάς στη Β' ΕΠΣΑΝΑ, κατακτώντας το πρωτάθλημα. Ακολούθησε την περίοδο 2018-19 το άλμα με την μετακίνησή του στον Λεβαδειακό και τη Super League 1. Στην ομάδα της Βοιωτίας φόρεσε τη φανέλα της Κ-20. Το 2020 βρέθηκε στην Ιταλία, όπου πήρε μέρος σε φιλικούς αγώνες με τις επαγγελματικές ομάδες της Σαμπντόρια, της Φιορεντίνα και της Βιτσέντζα. Στη συνέχεια μετακόμισε ξανά στη Νίκη Δροσιάς (β’ κατηγορία Αθήνας), με την οποία πανηγύρισε άλλες δυο κατακτήσεις πρωταθλημάτων.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής ο 22χρονος τερματοφύλακας υπογράμμισε στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ομάδας (ermionidafc.gr): «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στην ομάδα της ΑΕ Ερμιονίδας. Περιμένω με ανυπομονησία να ξεκινήσουν οι προπονήσεις με τη νέα μου ομάδα, να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου, και τους νέους προπονητές. Μέσα στο γήπεδο θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων, ώστε να φανώ αντάξιος των προσδοκιών που θα έχουν το προπονητικό τιμ και οι συμπαίκτες μου. Ελπίζω η σεζόν να πάει όσο το δυνατόν καλύτερα για την ομάδα μας και για όλα τα μέλη της. Με σκληρή δουλειά και με το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στον σύλλογο, παίκτες και προπονητικό τιμ θα μοχθήσουμε, ώστε ο σύλλογος να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Τα παιχνίδια στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας αναμένεται να είναι περισσότερα, αλλά αυτό αποτελεί ευχάριστο γεγονός για εμάς τους ποδοσφαιριστές. Γνωρίζω ότι η ομάδα διαθέτει δυνατή έδρα. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στους φίλους μας και να ζήσω στιγμές ενός παιχνιδιού στο γήπεδο μας».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35