social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γ' Εθνική 2022-2023: Πάει για 25/9 η σέντρα

Γ' Εθνική 2022-2023: Πάει για 25/9 η σέντρα

Η πρώτη συνάντηση των μελών της Επιτροπής Διοργανώσεων, μετά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπή την περασμένη Τρίτη, έβγαλε μία σειρά από ειδήσεις γύρω από το προσεχές πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Μία από αυτές έχει να κάνει με την πρώτη σέντρα, η οποία ορίστηκε να πραγματοποιηθεί στις 25 Σεπτεμβρίου, εν αντιθέσει με τις αρχικές σκέψεις των αρμοδίων που την ήθελαν για μία εβδομάδα νωρίτερα. Η κλήρωση αποφασίστηκε να γίνει στις 7 Σεπτεμβρίου, κατά πάσα πιθανότητα σε αίθουσα ξενοδοχείου, ενώ η προθεσμία στις δηλώσεις συμμετοχής που θα εξέπνεε αύριο (5/8), μετατέθηκε για τις 22 του τρέχοντος μήνα. Κύκλοι της Ομοσπονδίας εκτιμούν πως είναι θέμα ημερών να ληφθούν οι αποφάσεις για το μέλλον της Κοζάνης και την περίπτωση του Αγροτικού Αστέρα με τον Πανδραμαϊκό, προκειμένου να προχωρήσει η επόμενη φάση του προγραμματισμού. 

Άλλη μία σημαντική εξέλιξη, μετά από σχετική γνωμοδότηση της Νομικής Υπηρεσίας, ήταν η άρση της απόφασης να τεθεί περιορισμός στα 28 έτη, όσον αφορά στην ηλικία των αλλοδαπών ποδοσφαιριστών που θα είχαν συμμετοχή στο πρωτάθλημα, καθώς μία τέτοια διάταξη θα κρινόταν αντισυνταγματική και δεν θα γινόταν εφικτό να εφαρμοστεί.

Κάθε ομάδα θα έχει δικαίωμα να συμπεριλαμβάνει στην 20άδα της το ανώτερο μέχρι πέντε αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές και να χρησιμοποιεί στην ενδεκάδα της έως δύο από αυτούς. Τέλος, θα επιτρέπεται να δηλώνονται το ανώτερο πέντε ποδοσφαιριστές άνω των 34 ετών.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35