social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη στο πρώτο φιλικό για την Θύελλα Ραφήνας

Νίκη στο πρώτο φιλικό για την Θύελλα Ραφήνας

Με νίκη συνδυάστηκε το πρώτο φετινό φιλικό της Θύελλας Ραφήνας κόντρα στην Κ19 του Ατρόμητου, καθώς η ομάδα μας επικράτησε με 4-2 των «κυανόλευκων», το απόγευμα της Κυριακής (7/8), στο γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος». 

 

Οι «λιγνιτωρύχοι» μπήκαν δυνατά στο ματς και μόλις στο 6’ άνοιξαν το σκορ με τον Παντελίδη, που νίκησε σε τετ α τετ τον Σταυριανάκο για το 1-0, έπειτα από εξαιρετική κάθετη πάσα του Γούλα. Η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη για τη Θύελλα, η οποία χαλάρωσε και το πλήρωσε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Κι αυτό γιατί στο 15’, η ομάδα Νέων του Ατρόμητου έφερε το ματς στα ίσα με σουτ του Παγώνη έξω από την περιοχή για το 1-1. 

 

 

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ μακριά από την περιοχή, έπαιξαν με γέμισμα και ο Βαμβακούσης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για την ανατροπή και το 2-1. Από εκεί και πέρα, η ομάδα μας προσπάθησε να ισορροπήσει στο γήπεδο και να απειλήσει για την ισοφάριση. Αυτή ήρθε στο 40’ μετά από χαμένο πέναλτι του Παντελίδη και γκολ του ίδιου με σουτ στην επαναφορά για το 2-2. Σκορ, με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος. 

 

 

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι προπονητές των δύο ομάδων προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές και έκαναν τις δικές τους δοκιμές. Με αυτό τον τρόπο, η αναμέτρηση πήγε κυρίως στα δυνατά μαρκαρίσματα και στις μονομαχίες στο χώρο του κέντρου. 

 

 

Η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη βρήκε για τρίτη φορά το δρόμο προς τα δίχτυα, στο 58’, με κεφαλιά του Μαντζώρου (3-2) και σφράγισε το τελικό 4-2 έπειτα από ωραία ατομική ενέργεια του Κουτσουπιά, που πέρασε τρεις παίκτες, ευνοήθηκε από τις κόντρες και σκόραρε με σουτ εντός περιοχής. 

 

Συνοπτικά, τα στοιχεία που έδειξαν οι «λιγνιτωρύχοι» στο πρώτο τους φιλικό ήταν θετικά, με εξαίρεση το διάστημα όπου δέχτηκαν τα δύο γκολ, καθώς φάνηκε ξεκάθαρα ότι δεν υπήρχε η απαραίτητη συγκέντρωση. 

 

 

Όσον αφορά, την επόμενη φιλική αναμέτρηση της ομάδας μας, αυτή είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (12/8), με αντίπαλο τον Ταμυναϊκό, στο «Παναγιώτης Σκούφος». Σχετικά με την ώρα του αγώνα, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

 

 

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Αράπης, Σαντίκου, Φύτρος, Πιέτρι, Μαρτίνος, Σουλτανίδης, Γούλας, Δημητρίου, Γκούμας, Παντελίδης. 

 

Αγωνίστηκαν και οι Πρίφτης, Μαργέτης, Νάκας, Μαντζώρος, Μπαριτάκης, Γεωργόπουλος, Ντόσκας, Τόσκα, Αδαμίδης, Δημάτσας, Τσιλιακός, Γκρέμι, Κουτσουπιάς, Χίσο και Σαμάρκος.

 

 

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Κ19 (Πέτρος Κοντοβράκης): Σταυριανάκος, Αγγελής, Πάνι, Κορομηλάς, Τρόκα, Βαμβακούσης, Αμπαρτίδης, Παγώνης, Οικονόμου, Μπέκος, Τσαντίλας.

 

Έπαιξαν και οι Χουρδάκης, Καρδάμης, Δέδε, Ρίλης, Σκλάβος, Κούτρας, Δαμουλιάνος, Σκένδρος, Τσαγγάρης, Πούλος, Πιζανιάς, Κουμπαρός και Λίλιος.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35