social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Χαντές: Θα δουλέψουμε με σκοπό να πρωταγωνιστήσουμε

Χαντές: Θα δουλέψουμε με σκοπό να πρωταγωνιστήσουμε

Η επάνοδος του Ιάλυσου στις εθνικές κατηγορίες σημειώθηκε σε μία χρονική στιγμή στην οποία το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής αναμένεται να παρουσιάσει υψηλότερο βαθμό ανταγωνισμού, ως απόρροια της μείωσης των σωματείων και, κατ' επέκταση, των ομίλων.

Παρ' όλα αυτά, στις τάξεις των «ερυθροκίτρινων» δεν... αποφεύγουν να κοιτάξουν ψηλά και να οραματιστούν μία ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό προσανατολισμό. Την ευθύνη της δημιουργίας αυτής της ομάδας έχει αναλάβει ο Βαγγέλης Χαντές, ο οποίος -παρά το νεαρό της ηλικίας του- έχει εδραιωθεί ήδη στις κατηγορίες ως προπονητής με ιδιαιτέρως υψηλά ποσοστά επιτυχίας στις συνεργασίες του.

Ο 41χρονος τεχνικός μίλησε στο Soccerlive, με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας, αποκαλύπτοντας τη φιλοδοξία του για τον φετινό Ιάλυσο. «Έχουμε ξεκινήσει από τις 8 του μήνα και η υλοποίηση του προγραμματισμού βρίσκεται σε αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο. Πλέον μένει να ενισχυθούμε σε δύο θέσεις μεσοεπιθετικά, έχουμε ολοκληρώσει σχεδόν το ρόστερ μας και αυτό είναι ευτύχημα διότι μπορούμε να δουλέψουμε όπως θέλουμε, να αποκτήσουμε συνοχή και ομοιογένεια και να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο πρωτάθλημα» σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

«Ο Ιάλυσος είναι μία ομάδα που έχει δώσει μεγάλη βάση στο τοπικό στοιχείο, με ποδοσφαιριστές που και σε αξία και σε παραστάσεις έχουν αποδείξει από τα προηγούμενα χρόνια το που μπορούν να σταθούν και σε τι επίπεδο μπορούν να αγωνιστούν. Θέλουμε να γίνουμε μία ομάδα, μία οικογένεια, να αποκτήσουμε αγωνιστική ταυτότητα και να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί σε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα, όπως θα είναι αυτό της Γ' Εθνικής. Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για τους ομίλους και ποιοι θα είναι οι αντίπαλοί μας, όμως εμείς θα δουλέψουμε με σκοπό να πρωταγωνιστήσουμε».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35