social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Νίκη για τον Αήττητο στο φιλικό με την Θύελλα Ραφήνας

Νίκη για τον Αήττητο στο φιλικό με την Θύελλα Ραφήνας

Στο γήπεδο «Παναγιώτης Σκούφος» διεξήχθη το φιλικό ανάμεσα στην Θύελλα Ραφήνας και τον Αήττητο Σπατων με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 0-1.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 40’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζέκιο, για να πάνε στα αποδυτήρια, για την ανάπαυλα, με το υπέρ τους 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δυο προπονητές προχώρησαν σε αλλαγές και έδωσαν χρόνο στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές τους. Μεγάλες ευκαιρίες για γκολ είχε η Θύελλα Ραφήνας με τους Γούλα και Σουλτανίδη, ενώ είχε και χαμένο πέναλτι στο 80’ με τον Γούλα, ο οποίος είδε τον αντίπαλο γκολκίπερ να αποκρούει στη δεξιά του γωνία.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Πρίφτης, Αράπης, Πιέτρι, Μαντζώρος, Σαντίκου, Μαρτίνος, Σαμάρκος, Τόσκα, Δημητρίου, Γκούμας, Παντελίδης

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι Κορασίδης, Ντόσκας, Μαργέτης, Φύτρος, Γεωργόπουλος, Μπαριτάκης, Γούλας, Σουλτανίδης, Δημάτσας, Τσιλιακός και Νάκας.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ (Γιώργος Καρατζάς): Παναγόπουλος, Παλιβός, Παπαϊωάννου, Λένγκα, Μουρουτής, Ιωαννίδης, Παλιβός Κ., Καραγιάννης, Κοβάνης, Σπανός, Ζέκιο.

Αγωνίστηκαν και οι Φράγκος, Κατσαρής, Αντριάνο, Γιαννάκης, Σταματίου, Μαργέτης, Παγωμένος, Λαμπρινός, Κορογιαννάκης, Σέρτζιο και Χοτζάι.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35