social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Στα... σκαριά ο Βύζας Μεγάρων β'!

Στα... σκαριά ο Βύζας Μεγάρων β'!

Την απόφασή τους να αξιοποιήσουν τη δυνατότητα που πλέον παρέχεται από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και να συγκροτήσουν δεύτερη ομάδα ανακοίνωσαν οι διοικούντες τον Βύζαντα Μεγάρων!

Συγκεκριμένα, οι κιτρινόμαυροι γνωστοποίησαν την πρόθεσή τους για τη δημιουργία του Βύζαντα β' που θα παίζει στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΔΑ και επί της ουσίας θα απορροφά τους ποδοσφαιριστές που ηλικιακά δεν μπορούν να διατηρηθούν στα τμήματα υποδομών και ταυτοχρόνως δεν είναι έτοιμοι να αγωνιστούν σε υψηλότερο επίπεδο. Η ανακοίνωση του ιστορικού συλλόγου αναφέρει:

«Ο Α.Γ.Σ ΒΥΖΑΣ χαιρετίζει την απόφαση της ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΠΟ και ξεκινά τη δημιουργία της ομάδας ΒΥΖΑΣ Β' (αναπτυξιακής) στα πρότυπα των ομάδων της Super League που θα απαρτίζεται από νεαρούς ποδοσφαιριστές γεννηθέντες από το 2000 έως και 2006. Οι ποδοσφαιριστές που θα είναι στην μηνιαία κατάσταση των ποδοσφαιριστών της ΟΜΑΔΑΣ Β' θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην πρώτη ομάδα μετά το πέρας του μήνα εφόσον υπάρξει ανάγκη.

Μετά από ομόφωνη απόφαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ (υπ. αριθμό 28/22.07.2022) παρέχεται η δυνατότητα στα Σωματεία πού συμμετέχουν σε ανώτερες Κατηγορίες (Α.Γ.Σ. ΒΥΖΑΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗ) να συμμετέχουν με δεύτερες ομάδες στις χαμηλότερες Κατηγορίες των πρωταθληματων των Ενώσεων. (ΕΠΣΔΑ Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ).
Με τον τρόπο αυτό, η Ομοσπονδία προφανώς προσπαθεί να καλύψει το κενό, το οποίο εντοπίζεται στον χώρο ανάμεσα στο εφηβικό και το ανδρικό πρωτάθλημα και πλήττει ποδοσφαιριστές, οι οποίο χάνουν τη δυνατότητα συμμετοχής στο πρώτο και ταυτόχρονα δεν κρίνονται έτοιμοι για το δεύτερο.
Ως προς τον τρόπο και την διαδικασία θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση έπειτα από την σύνταξη του σχετικου κανονισμού από ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ της ΕΠΟ.

Έναρξη προπονήσεων και δοκιμαστικών από την Δευτέρα 29/8/2022 και ώρα 17.00 στο γήπεδο του ΒΥΖΑΝΤΑ.
ΠΑΡΑΚΑΛOYΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΩΝ»!

 

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35