social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Γκολ και θέαμα προσέφεραν Αγία Παρασκευή και Θύελλα Ραφήνας

Γκολ και θέαμα προσέφεραν Αγία Παρασκευή και Θύελλα Ραφήνας

Ισόπαλο με σκορ 3-3 έληξε το φιλικό που έδωσε η Αγία Παρασκευή με την Θύελλα Ραφήνας.

Οι «μελανόλευκοι» μπήκαν δυνατά στο ματς και προηγήθηκαν στο σκορ με 2-0 από τους γηπεδούχους χάρη σε τέρματα των Κατσέρη και Μπουτσικάρη, με το δεύτερο γκολ να έρχεται από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη κατάφερε να μπει ξανά στο παιχνίδι στο 43’, με τον Παντελίδη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1, σκορ με το οποίο έληξε και το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα της Ραφήνας κατάφερε να ανατρέψει το σκηνικό και αρχικά να ισοφαρίσει με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Χίσο για το 2-2 και μάλιστα να προηγηθεί με 3-2 με γκολ του Παντελίδη. Ωστόσο, λίγα λεπτά πριν από το φινάλε η ομάδα της Αγίας Παρασκευής ισοφάρισε σε 3-3 για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα με τέρμα του Κοτσάκη..

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Αραμπατζής, Κολλιας, Χατζιου, Ρυτσωτάκης, Γαλανόπουλος, Σταμούλης, Πρέντι, Λαμπρίδης, Μπουτσικάρης, Κατσερης, Κραψιτης. Έπαιξαν ακόμη οι Πανούσης, Μητσης, Πέτρου, Μιχαηλιδης, Γιαννόπουλος, Μαρκου, Καλομοιρης, Καλογερας, Κοτσακης, Φαρκωνας.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Φύτρος, Σαντίκου, Ντόσκας, Μαργέτης, Μαρτίνος, Σουλτανίδης, Γκούμας, Χίσο, Γούλας, Παντελίδης.

Έπαιξαν και οι Πρίφτης, Πιέτρι, Νάκας, Δημητρίου, Μπαριτάκης, Τόσκα, Σαμάρκος, Μπουντάκης, Δημάτσας, Ρόβινας.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35