social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Εξαιρετική η Αγία Παρασκευή 1-3 στην Ηλιούπολη

Εξαιρετική η Αγία Παρασκευή 1-3 στην Ηλιούπολη

Συνέχεια στις εξαιρετικες εμφανίσεις έδωσε η Αγία Παρασκευή που επικράτησε εκτός έδρας κόντρα στην Ηλιούπολη με 1-3.

Οι φιλοξενούμενοι παρότι αντιμετώπισαν μια ομάδα που θα συμμετάσχει σε ανώτερη κατηγορία έδειξαν εξαιρετικα σημάδια γραφής, με τον προπονητή, Πάρη Κωνσταντακόπουλο να μένει ικανοποιημένος. 

Στο 32' ο Μπουτσικάρης με πέναλτι (χέρι αντιπαλου) έκανε το 0-1, με τον Κραψίτη να σημειώνει το 0-2 στο 34' μετά από όμορφο συνδυασμό με τον Κατσερη. Ο Καλογερας στο 47' με πλασε μετά από κλέψιμο της μπάλας και ασίστ του Μπουτσικάρη έκανε το 0-3, δίνοντας διαστάσεις θρίαμβου στη νικη της Σάντα. Στο 70' οι γηπεδουχοι μειωσαν με το Φελιπε σε 1-3. Στο 82' η Ηλιούπολη έχασε πέναλτι αφου ο Τριανταφυλλάκος αστόχησε από την ασπρη βουλα καθως ο τερματοφύλακας της Σάντα απέκρουσε. 

ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Νίκος Παντέλης) Πασαλιμανιώτης, Κωστόπουλος, Παπαγιαννόπουλος, Μουριελ, Ανδρέου, Ντια, Γεωργιαδης, Κρέτσι, Φελίπε, Δημητριαδης, Βαρκας.

Έπαιξαν ακόμη οι: Μπουσάι, Γκοτσούλιας, Μπαστακος, Πολιτης, Παπαδημητριου, Τσαφταριδης, Ηλιοπουλος, Πατσατζογλου, Βασιλειου, Τριανταφυλλακος, Κρητικος.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Παρης Κωνσταντακόπουλος) Αραμπατζής, Κόλλιας (68' Γκουφας), Μιχαηλιδης, Ριτσωτάκης, Πέτρου, Γιαννόπουλος (70' Πρέντι), Μπουτσικάρης (68' Γούλας), Σταμουλης (60' Κωτσακης), Καλογερας (60' Λαμπριδης), Κραψιτης (75' Πριφτης), Κατσερης.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35