social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ευχαριστεί ο ΑΟ Χαλκίδας

Ευχαριστεί ο ΑΟ Χαλκίδας

Το εξής δελτίο τύπου εξέδωσε η Χαλκίδα

Το Δ.Σ του ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ ευχαριστεί θερμά τη Δήμαρχο Χαλκιδέων κα Ελένη Βάκα η οποία ξεκίνησε και υλοποιεί δυναμικά την υπόσχεσή της για σημαντική βοήθεια και πολυεπίπεδη προσφορά προς το σύλλογό μας η οποία έρχεται σε συνέχεια της μέχρι σήμερα άψογης συνεργασίας που είχαμε στην άμεση αντιμετώπιση και επίλυση οποιουδήποτε γηπεδικού προβλήματος μας παρουσιάστηκε.
Επίσης, ευχαριστεί την εταιρεία “VEN ENGINEERING” για την υπερήφανη και πολύ σημαντική χορηγία ύψους 5000 ευρώ προς τον σύλλογό μας όπως επίσης ευχαριστεί ολόψυχα και τον Βουλευτή Ευβοίας της ΝΔ κο Πνευματικό Σπύρο και προσωπικά τον Διευθυντή του πολιτικού γραφείου κο Διαμαντόπουλο Δημήτρη για την αμέριστη έμπρακτη συμπαράσταση και βοήθειά τους για να αντιμετωπιστούν λειτουργικά ζητήματα και να βελτιωθούν οι υποδομές μας.
Παράλληλα με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ ανατέθηκαν τα καθήκοντα του Τεχνικού Διευθυντή στον έμπειρο και πετυχημένο σε αυτή τη θέση κο Στούρα Μανώλη ο οποίος εντάχθηκε και στην αγωνιστή επιτροπή του Συλλόγου μας.
Τέλος, γνωστοποιείται προς τους χιλιάδες φίλους και φιλάθλους του συλλόγου μας ότι βρίσκονται πλέον προς διάθεσή τους τα εισιτήρια διαρκείας μέσω των οποίων μπορούν να στηρίξουν τη συλλογική προσπάθεια ανασυγκρότησής του. Η τιμή τους είναι μόνο για τα απλά 50 ευρώ (17 αγώνες!!) και για τα VIP 120 ευρώ και ή όσο το δυνατόν μαζικότερη διάθεσή τους θα βοηθήσει πολύ σημαντικά στο να επιβιώσει αγωνιστικά και οικονομικά η ομάδα της καρδιάς μας στις νέες ακόμα πιο δύσκολες συνθήκες που διαμορφώθηκαν στην Γ΄ Εθνική των τεσσάρων μόνο ομίλων με πολλά επιπλέον ταξίδια-διαμονές άρα πολύ περισσότερα επιπλέον έξοδα. Τα εισιτήρια διαρκείας μας για όσους επιθυμούν με την αγορά τους να στηρίξουν την κοινή μας πολλή δύσκολη προσπάθεια διατίθενται στα εξής σημεία:
1) Parking «ΑΦΟΙ Λινάρδου» Αγγελή Γοβιού 12
2) Πρακτορείο Προπό «Μαδαρός» Λ. Χαϊνά 49
3) Πρακτορείο Προπό «Πίγγος» Παπαναστασίου 12 & Βενιζέλου
4) «Corner shop» περιοχή Καράμπαμπα Αμφιδάμαντος 34
ʺΜΟΝΟ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ…ʺ


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35