social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Πανιώνιος: «Δεν θα μένουμε πλέον απλοί παρατηρητές των εξελίξεων»

Πανιώνιος: «Δεν θα μένουμε πλέον απλοί παρατηρητές των εξελίξεων»

Τον προβληματισμό τους θέλησαν να εκφράσουν στον Πανιώνιο σχετικά με τις φημολογίες, που μάλιστα πήραν και μορφή ρεπορτάζ, σύμφωνα με τις οποίες συγκεκριμένη αθηναϊκή ομάδα θα προκύψει από την κλήρωση που θα γίνει το πρωί της Τρίτης (2/11), προκειμένου να συμπληρωθεί ο όμιλος με τις ομάδες της Πελοποννήσου και των νησιών του Αιγαίου. Οι κυανέρυθροι καλούν τη διοργανώτρια Αρχή, έστω και τώρα, να προχωρήσει σε ανοιχτή διαδικασία, με τη συμμετοχή και εκπροσώπων των σωματείων, ώστε να μην μείνει χώρος σε αμφιβολίες και... καχυποψίες. Μάλιστα, στέλνουν σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι από εδώ και πέρα δεν σκοπεύουν να μείνουν απλοί παρατηρητές των εξελίξεων. Αναλυτικά:

«Σχετικά με τον σχηματισμό των ομίλων της Γ Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου:

Η ενημέρωση που έχουμε από την ΕΠΟ μέχρι και αυτή την ώρα είναι ότι η μία ομάδα της ΕΠΣ Αθηνών που θα τοποθετηθεί σε κοινό όμιλο μαζί με εκείνες της Πελοποννήσου και των νησιών του Αιγαίου θα προκύψει από κλήρωση που πρόκειται να γίνει αύριο (1/11) το πρωί.

Με έκπληξη, ωστόσο, διαβάζουμε στην έγκριτη ιστοσελίδα soccerplus gr ότι «στις συζητήσεις που γίνονται τις τελευταίες ώρες ακούγεται ότι η ομάδα αυτή θα είναι ο Φωστήρας». Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι η υποτιθέμενη κλήρωση έχει μετατραπεί σε ορισμό και -πολύ περισσότερο- ότι ενώ μπορεί να έχει συμβεί αυτό, εξακολουθεί να θεωρείται από την ίδια τη διοργανώτρια Αρχή ως κλήρωση. Περιμένουμε πως το ρεπορτάζ της έγκυρης συνήθως ιστοσελίδας, αυτή τη φορά δεν θα επαληθευθεί.

Καλούμε την διοργανώτρια, για την αποτροπή οποιασδήποτε αμφιβολίας, να προσκαλέσει τους εκπροσώπους των ενδιαφερόμενων ομάδων να συμμετάσχουν με διαφανή τρόπο στην οποιαδήποτε κλήρωση, αποφεύγοντας έτσι διαδικασίες επαλήθευσης ή διάψευσης της διαδρομολογίας και των σεναρίων.

Σε οποιοδήποτε σενάριο, εμείς ως Πανιώνιος Γ.Σ. Σμύρνης είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τις απαντήσεις μας μέσα στο γήπεδο με τρόπο εμφατικό και ξεκάθαρο. Δεν θα μένουμε όμως πλέον απλοί παρατηρητές των εξελίξεων».

 


Σχετικά άρθρα

ΑΟΑΝ - Πανιώνιος: Το 3ο ημίχρονο [vid]

Προβληματισμός στην ΕΠΟ με τις παραιτήσεις ομάδων από τους αγώνες

Διγκόζης: Πιο έτοιμη από εμάς η Κηφισιά

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35