social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Θανέλλας: Αλλάζουν μόνο οι... ημερομηνίες και οι έδρες!

Θανέλλας: Αλλάζουν μόνο οι... ημερομηνίες και οι έδρες!

Το σχόλιό του κατέθεσε στο Soccerlive ο Φώτης Θανέλλας, επ' αφορμή της επικείμενης έναρξης του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής και της πρεμιέρας στο γήπεδο Περάματος με αντίπαλο τον Εθνικό για τον 5ο όμιλο.

Ο τεχνικός του Κερατσινίου σημείωσε με γλαφυρό τρόπο ότι ο βαθμός δυσκολίας των παιχνιδιών θα είναι εξίσου υψηλός κάθε αγωνιστική. «Το βασικό μας μότο στο Κερατσίνι είναι ότι σε αυτό τον όμιλο δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια. Μόνο οι... ημερομηνίες αλλάζουν και οι έδρες! Ολα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, θα πρέπει να είμαστε ετοιμότητα σε όλο το πρωτάθλημα» σχολίασε ο έμπειρος προπονητής και συνέχισε για το ματς της Δευτέρας (14/11): «Όταν παίζεις με τον Εθνικό εκτός έδρας πάντα είναι δύσκολο το παιχνίδι. Πάμε να πιστοποιήσουμε ότι είμαστε καλή ομάδα, που της αξίζει να βρίσκεται στην κατηγορία».

Σχετικά με τη χθεσινή (9/11) επικράτηση επί του Ηρακλή Νίκαιας (0-1) για το Κύπελλο της ΕΠΣ Πειραιά, υπογράμμισε: «Έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος από το χθεσινό παιχνίδι και την προσπάθεια των παιδιών. Έδειξαν σοβαρότητα και ετοιμότητα». Στον επίλογό του θέλησε να ευχηθεί σε όλες τις ομάδες «υγεία πάνω απ' όλα και να ευχαριστηθούμε τα παιχνίδια».

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35