social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κερατσίνι: Ανώριμοι... διαιτητές σε ώριμα παιχνίδια. 

Κερατσίνι: Ανώριμοι... διαιτητές σε ώριμα παιχνίδια. 

Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε το Κερατσίνι εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για τα όσα συνάντησε στο ματς με τον Εθνικό Πειραιά αναφορικά με το θέμα της διαιτησίας.

Αναλυτικά

Ανώριμοι... διαιτητές σε ώριμα παιχνίδια. 

Η ήττα έχει πάντα ονοματεπώνυμο... ΚΑΙ αυτή γράφει ΑΠΟ Κερατσίνι... Και ούτε στερούμε σε τίποτα από την αξία της νίκης και της προσπάθειας της ιστορικής ομάδας του Εθνικού και των παικτών του. Είναι πολύ καλό να συμβαίνουν από νωρίς για να ξέρουμε τι μας περιμένει στη συνέχεια. 

Περιμέναμε 3 μήνες να μοιραστούν και να χριστούν φαβορί και μας τα δείχνετε αμέσως; Με το καλημέρα; Διαιτητής που δεν καταλογίζει φάουλ υπέρ του Εθνικού και το διορθώνει ο προπονητής της ομάδας μας με Fair Play δεχόμενος τα συγχαρητήρια από τον αρχηγό της ομάδας του Εθνικού; Χάσαμε. Άψογη φιλοξενία και θα ανταποδώσουμε. Μη το συνεχίσετε όμως αυτό το έργο. Δεν θα τελειώσει το πρωτάθλημα. Ελάτε μέσα στο Κερατσίνι να παίξετε τα έργα σας και τα λέμε (Δεν αφορά τον Εθνικό αλλά τα φαβορί της κατηγορίας). Συγχαρητήρια στην ομάδα του Εθνικού. Καλύτερη προπόνηση κ. Καπίρη. 

Εκ του Δ.Σ.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35