social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Ο Φωστήρας το ντέρμπι, 2-0 το Μοσχάτο

Ο Φωστήρας το ντέρμπι, 2-0 το Μοσχάτο

Στην πρώτη θέση μαζί με τον ΑΟΑΝ βρίσκεται ο Φωστήρας που επικράτησε με 2-0 του Μοσχάτου στο τοπικό ντέρμπι του 5ου ομίλου.
Γράφει ο Νικόλας Κοτσώνης

Ο Φωστήρας υποδέχτηκε το Μοσχάτο σε τοπικό ντέρμπι στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του 5' Ομίλου της Γ' Εθνικής. Το σκορ διαμορφώθηκε στο πρώτο μέρος του αγώνα με τους γηπεδούχους να κάνουν το 2/2 στο θεσμό. Το Μοσχάτο είχε την κατοχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, όμως δε μπόρεσε να αξιοποιήσει τις φάσεις που δημιούργησε, αλλά και το γεγονός ότι ο Φωστήρας αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το πρώτο ημίχρονο. 
Νωρίς στην αναμέτρηση και συγκεκριμένα στο 11' έγινε η πρώτη ευκαιρία του αγώνα. Ο Φυλακτός απέκρουσε το σουτ του Ψυχογιού έπειτα από πάσα του Νιζάμη. Το Μοσχάτο είδε στο 19' να ακυρώνεται τέρμα του, καθώς ύστερα από εκτέλεση φάουλ και κεφάλια μέσα από τη μεγάλη περιοχή που κατέληξε στα δίχτυα, ακολούθησε η υπόδειξη του διαιτητή για επιθετικό φάουλ. 
Η στιγμή του πρώτου ημιχρόνου, εκτός από τα 2 τέρματα ήταν η αποβολή με απευθείας κόκκινη κάρτα του Τσουβαλτζίδη στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο δεξιός οπισθοφύλακας διαμαρτυρήθηκε έντονα για φουλ στην αρχή της φάσης, κατάληξη της οποίας ήταν ένα άστοχο σουτ του Κουτσουμπά. Το πρώτο γκολ σημειώθηκε στο 40', όταν ο Φεκκας κέρδισε φάουλ στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Το στημένο εκτελέστηκε γρήγορα, με τον Ντάουλια από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή να σκοράρει για το 1-0 στέλνοντας τη μπάλα στον ουρανό των διχτύων.
 Ακολούθησε και δεύτερο τέρμα 6' μετά, όταν ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Χριστόπουλου, ο προωθημένος Πεχλιβανίδης εκμεταλλεύτηκε την άστοχη έξοδο του Σταματοπούλου και σκόραρε από κοντά για το 2-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. 
Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με το Μοσχάτο να χάνει τεράστια ευκαιρία στο 50'. Ο Ψυχογιός έπαιξε το 1-2 με τον Παυλάκη που μπήκε λίγα λεπτά πριν, κι έχασε τρομερή ευκαιρία από το ύψος της μικρής περιοχής με το πλασέ του να περνάει ελάχιστα άουτ. Στο 60' ο Μπερνιδάκης που "ήρθε από τον πάγκο" στη θέση του Σταμάτη αστόχησε σε πλαϊνό τετ α τετ. Ο Φωστήρας κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα, και το Μοσχάτο να μη μετατρέψει σε γκολ μια από τις ευκαιρίες που έκανε. 
 
ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Μουράτ Σεροπιαν): Φυλακτός, Τσουβαλτσίδης, Παρασκευόπουλος (84' Μανωλάς), Λώλος, Πεχλιβανίδης, Κασνέτσι (84' Τζιάτζιος), Χριστόπουλος (80' Ανδριόπουλος), Νταούλιας, Σταμάτης (61' Μπερνιδάκης), Φέκκας, Λαζαρίδης (46' Νικολόπουλος).
 
ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Γιάννης Χατζηπέτρος): Σταματόπουλος, Σταύρου, Σιμονιάν (52' Τζέλη), Ανδρίκος, Τζωρτζάτος, Γκόγκα (52' Παυλάκης), Χαλβατζίου (62' Θεοδοσίου), Νιζάμης, Ψυχογιος, Πασαλίδης, Κουτσούμπας (84' Ποιμενίδης).

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35