social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Δύο στα δύο» η Ρόδος, «καθάρισε» με ΑΠΣ Πάτραι (3-1)

«Δύο στα δύο» η Ρόδος, «καθάρισε» με ΑΠΣ Πάτραι (3-1)

Συνέχεια στο νικηφόρο της ξεκίνημα στον 4ο όμιλο έδωσε η Ρόδος, καθώς έφτασε σε ακόμη μία άνετη επικράτηση, μετά από εκείνη της πρεμιέρας απέναντι στον ΑΟ Διαβολιτσίου.

Η νησιωτική ομάδα επικράτησε με 3-1 του ΑΠΣ Πάτραι και έκανε το «δύο στα δύο», φροντίζοντας να «τελειώσει» νωρίς το ματς. Στο 15' ο Κανταρτζής άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μετά από φάουλ του Νικολόπουλου (1-0), ενώ στο 21' ο Μπαρμπαρούσης με κοντινό σουτ ύστερα από ασίστ του Τζουανάκη έγραψε το 2-0. Στο 54' ο Τσούτσης σημείωσε ένα υπέροχο γκολ με προσωπική ενέργεια για το 3-0, με τους πρωταθλητές Αχαΐας να μειώνουν στο 63' για το τελικό 3-1 με κεφαλιά του Κυβελίδη σε σέντρα του Λιμάτσι.

Διαιτητές: Σταύρου, Ξουρίδας-Παντελίδου (Ανατολικής Αττικής)

ΑΣ ΡΟΔΟΣ (Νίκος Κουρμπανάς): Μανουσάκης, Τρόκα, Νικολόπουλος, Κανταρτζής, Παντίδος, Σουλάι (67' Ζόγκας), Β. Βογιατζής, Κάμπα, Τζουανάκης (86' Τσανάκου), Τσούτσης, Μπαρμπαρούσης (93' Σπ. Βογιατζής)

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ (Σταμάτης Σαρρής): Βορύλλας, Στανή (59' Σταυρόπουλος), Θεοφάνης (46' Γερογιάννης), Φούφουλας (78' Ζέλος), Γιαννόπουλος (46' Θ. Βλασόπουλος), Ν. Βλασόπουλος, Ζελενίτσας, Μαστραντωνάκης, Λιμάτσι (86' Μητρόπουλος), Σαμπανέι, Κυβελίδης.

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35