social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

«Λευκή» ισοπαλία για Βύζαντα Μεγάρων στην Πάργα με Απόλλωνα

«Λευκή» ισοπαλία για Βύζαντα Μεγάρων στην Πάργα με Απόλλωνα

Με έναν βαθμό συγκομιδή ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφής από την Πάργα ο Βύζας Μεγάρων, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς γκολ (0-0) με τον τοπικό Απόλλωνα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου.

Οι κιτρινόμαυροι αγωνίστηκαν σε ένα μικρό γήπεδο απέναντι σε μία δυνατή ομάδα, χάνοντας τη μεγάλη ευκαιρία να πετύχουν το γκολ της νίκης στο 76', όταν ο Ντούνης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι με δυνατό χτύπημα φάουλ. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι είχαν τις δικές τους σημαντικές στιγμές για να πάρουν εκείνοι το προβάδισμα, με το γκολ τελικά να μην έρχεται από κάποια από τις δύο πλευρές. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο έμπειρος μεσοαμυντικός του Βύζαντα, Κωνσταντίνου, ένιωσε ενοχλήσεις στην προθέρμανση, με συνέπεια να πάρει τη θέση του στο αρχικό σχήμα ο Κενδριστάκης.

Διαιτητές: Μαργαρίτης, Μιχαλάς-Σατκλίφ (Κέρκυρας)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ (Λευτέρης Βέρμπης): Κωνσταντάκος, Βασιλείου, Κωνσταντίνου, Διαμάντης, Πάκος, Χ. Μπέλλος, Α. Μπέλλος (88' Κουλούρης), Γεωργάκης, Ντόκος (75' Σιδέρης), Παπαρούνας (83' Σακκάς), Κωσταμένας

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Δημήτρης Καλύκας): Χαλκίδης, Κωνσταντινίδης, Mύρκος, Φλέγκας, Φυσαράκης, Καραγιάννης, Σαχόλι, Ντούνης, Κενδριστάκης (58' Μανωλιάς), Στρατιδάκης, Μπουντόπουλος.

(Φωτο: gosports.gr)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35