social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Κέρδισε την Ηρακλειώτικη μάχη ο Πόρος, 1-0 τον ΑΟΤ!

Κέρδισε την Ηρακλειώτικη μάχη ο Πόρος, 1-0 τον ΑΟΤ!

 Μεγάλη νίκη για τον Πόρο στο Ηρακλειώτικο ντέρμπι της αγωνιστικής, ο οποίος επικράτησε με 1-0 το ΑΟ Τυμπακίου στο Μαρτινέγκο!

Πειστική εμφάνιση από την ομάδα του Γιάννη Χατζησεβαστού, που είχε αρκετές φάσεις στο παιχνίδι, ενώ ο ΑΟ Τυμπακίου προσπάθησε να βρει γκολ, είχε δοκάρι αλλά δεν τα κατάφερε, παραμένοντας στους 3 βαθμούς έπειτα από τρεις αγωνιστικές.

Το ματς:

1’ Το παιχνίδι ξεκίνησε!

10’ Το πρώτο δεκάλεπτο είναι κυρίως αναγνωριστικό, με τους δύο τερματοφύλακες να μην έχουν απειληθεί…

21′ Στον ίδιο ρυθμό κυλάει το παιχνίδι, καμία αξιοσημείωτη φάση προς στιγμήν

24’ Πρώτη καλή στιγμή στο ματς και είναι για τον ΑΟΤ, με τον Ζαφείρη να κάνει σπουδαία απόκρουση στην κεφαλιά του Βακράκου!

27’ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ για τον Πόρο! Ο Μέμμος έκανε την σέντρα από τα δεξιά, ο Καστελλιανάκης έπιασε την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα του Δημαράκη για το 1-0!

27’ Διαμαρτύρεται ο ΑΟΤ για επιθετικό φάουλ στον Δουλγεράκη στο ξεκίνημα της φάσης, με τον Πόρο να ζητάει κόκκινη κάρτα σε παίκτη του ΑΟΤ, ο οποίος απώθησε έντονα τον Πολ!

37’ Ο Καστελλιανάκης θα κλέψει από τον Αριστεινίδη αλλά θα κοπεί τελευταία στιγμή από αμυντικό, πριν βρεθεί τετ α τετ με τον Δημαράκη. Στην συνέχεια η μπάλα στρώθηκε στον Πήλιο στα όρια της περιοχής, με το πλασέ του να το αποκρούει ο Δημαράκης.

45’ Ημίχρονο στο Μαρτινέγκο

46’ Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος

63’ Κακός ρυθμός μέχρι στιγμής στο δεύτερο μέρος, με τον ΑΟΤ να ψάχνει τρόπους για την ισοφάριση, αλλά να δυσκολεύεται αρκετά.

68’ Ζητάνε πέναλτι οι «μπλε» σε πτώση του Καστελλιανάκη, «παίζεται» δείχνει ο ρέφερι!

70’ Απειλεί με κεφαλιά του Καστελλιανάκη ο Πόρος, λίγο πάνω από το δοκάρι του Δημαράκη

77′ Μεγάλη φάση για τον ΑΟΤ! Ο Νικολακάκης σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο, έσκασε στο έδαφος, με τους παίκτες του ΑΟΤ να φωνάζουν ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή!

88′ Πλησιάζουμε προς τις καθυστερήσεις, διατηρεί το προβάδισμα του ο Πόρος

90+2′ Λήξη του παιχνιδιού! Μεγάλη νίκη για τον Πόρο με 1-0!

Οι συνθέσεις:

Πόρος (Γ. Χατζησεβαστός): Ζαφείρης, Νάκας (72’ Σημαιάκης), Μπάμπης, Παπαδομιχελάκης, Πολ, Μαγάκης, Μέμμος (79’ Φρρόκου), Αγριμάκης (68’ Καλαμιώτης), Καστελλιανάκης, Ουζούνογλου (79’ Αυγουστάκης), Πήλιος

ΑΟ Τυμπακίου (Μ. Κουτεντάκης): Δημαράκης, Λούσι (81’ Παπαδάκης), Κουρουθιανάκης, Βρέττος, Δουλγεράκης, Αριστεινίδης, Τριανταφυλλίδης, Γκελοσάνι, Σένκα, Φραγκιαδουλάκης (54’ Νικολακάκης), Βακράκος (74’ Ζαφείρης)


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35