social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Παναργειακός: «Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε ξεκάθαρα από τις διαιτητικές αποφάσεις»

Παναργειακός: «Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε ξεκάθαρα από τις διαιτητικές αποφάσεις»

Επίσημο τόνο έδωσε ο Παναργειακός στις έντονες διαμαρτυρίες του για τη διαιτησία του αγώνα με τον Πανιώνιο (0-3).

Οι πράσινοι κάνουν λόγο για αποφάσεις από τις οποίες «διαμορφώθηκε ξεκάθαρα το αποτέλεσμα», όπως υπογραμμίζουν, απαριθμώντας τις περιπτώσεις που θεωρούν πως η δική τους ομάδα αδικήθηκε. Μάλιστα, συνοδεύουν την ανακοίνωσή τους στο φέισμπουκ με βίντεο που εμπεριέχει τις επίμαχες φάσεις. Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Μόνο λύπη και θυμό προκαλεί στις τάξεις της ομάδα μας η σημερινή διαιτησία του κ.Τραιφόρου και του βοηθού Πετρίδη. Το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε ξεκάθαρα από τις διαιτητικές αποφάσεις.

1ον) Στο 6ο λεπτό της συνάντησης ο Καμπεράι κερδίζει τη μονομαχία από τον ποδοσφαιριστή Καλύβα του Πανιωνίου,ανατρέπεται και ενώ είναι σε προφανή θέση για γκολ ο διαιτητής αποφασίζει να τον τιμωρήσει με κίτρινη κάρτα, αντί για κόκκινη.

2ον) Στο 73ο λεπτό ενώ το παιχνίδι βρίσκεται στο 0-0 ο ποδοσφαιριστής Στούπης στην προσπάθειά του να πάρει τον έλεγχο της μπάλας, χρησιμοποιεί ξεκάθαρα το δεξί του χέρι και αντί να δοθεί το προφανές, στην εξέλιξη της φάσης δεχόμαστε το 0-1.

3ον) Στο 86ο λεπτό της συνάντησης ο διαιτητής της αναμέτρησης για ακόμη μία φορά μας εξέπληξε, καταλογίζοντας πέναλτι (εφεύρεση) σε καθαρό διώξιμο της μπάλας του ποδοσφαιριστή μας.

Σας παραθέτουμε σε βίντεο τις επίμαχες φάσεις που έκριναν το αποτέλεσμα και να γίνετε μάρτυρες των όσων ζήσαμε σήμερα.

Σεβόμενοι την ιστορία και το μέγεθος του Πανιωνίου ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Υ.γ1. Μην ξεχνάμε ότι και ο Παναργειακός έχει γράψει τη δική του ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και απαιτούμε μεγαλύτερο σεβασμό».

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35