social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Επιβεβαίωση soccerlive I Πήρε το ματς με τον Πόρο στα «χαρτιά » η Αγ. Παρασκευή

Επιβεβαίωση soccerlive I Πήρε το ματς με τον Πόρο στα «χαρτιά » η Αγ. Παρασκευή

Όπως σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα επωφελήθηκε βαθμολογικά από το ματς της πρεμιέρας με τον Πόρο η Αγία Παρασκευή.

Η ομάδα απο τα βόρεια προάστια βγήκε κερδισμένη στις... δικαστικές αίθουσες μετά την ένσταση που κατέθεσε στο ματς με τους Κρητικούς για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή της ομάδας του Πόρου, Καλαμιώτη.

Αυτό σημαίνει πως ο Πόρος χάνει το παιχνίδι με 0-3, αφαιρούνται τρεις βαθμοί από την βαθμολογία του πρωταθλήματος και δέχεται χρηματική ποινή 1.000 ευρώ, με τους «μπλε» πλέον παρά τις δύο νίκες του, μετά την απόφαση, αν είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μηδέν βαθμούς!

Δείτε την ανακοίνωση της ΕΠΟ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε κατά την τελευταία της συνεδρίαση την ακόλουθη απόφαση. Δέχεται την από 14.11.2022 ένσταση του σωματείου «Α.Ο. Αγίας Παρασκευής», για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή, Ηρακλή Καλαμιώτη, στον αγώνα που διεξήχθη στις 13.11.2022, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, μεταξύ των σωματείων «Α.Ο. Πόρου» και «Α.Ο. Αγίας Παρασκευής». Επιβάλλει, σε βάρος του σωματείου «Α.Ο. Πόρος» τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια του ως άνω αγώνα με διαφορά τερμάτων 0-3, β) αφαίρεση 3 βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και γ) χρηματική ποινή, ύψους 1000 ευρώ.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35