social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Μοιρασιά για ΑΟΑΝ και Εθνικό (1-1)

Μοιρασιά για ΑΟΑΝ και Εθνικό (1-1)

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση που έγινε στο δημοτικό στάδιο Αγ. Νικολάου ανάμεσα στον ΑΟΑΝ και τον Εθνικό.

Οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 1-1 για την 4η αγωνιστική στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής, έπειτα από ένα παιχνίδι που έγινε μπροστά σε περίπου 1000 θεατές και πρόσφερε λιγοστές καλές στιγμές μπροστά από τις εστίες.

Οι Πειραιώτες ευτύχησαν να προηγηθούν στην πρώτη τους προσπάθεια μόλις στο 2ο λεπτό χάρη σε κοντινό πλασέ του Νταλακούρα, αιφνιδιάζοντας τους Κρητικούς, που άργησαν να συνέλθουν. Εντούτοις, έφτασαν στην ισοφάριση με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους (48'), όταν ο Μελισσόπουλος πηρε το «ριμπάουντ» μετά από απόκρουση του Κούμπουλα σε σουτ του Μποτέ και με κεφαλιά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Για περίπου είκοσι λεπτά οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ανατροπή, έψαξαν το γκολ, όμως οι κυανόλευκοι αμύνθηκαν γερά και, μια εβδομάδα μετά την «γκέλα» με τον Άγ. Ιερόθεο, κράτησαν ένα αποτέλεσμα που λογίζεται ως θετικό.

Διαιτητές: Κλαμπατσέας, Τσαμπουράκης-Μπλαβάκης (Ηρακλείου)

ΑΟΑΝ (Μανώλης Σκύβαλος): Γιαγκιόζης, Δολαψάκης, Πιθαρούλης, Χύσι, Μηνάς, Φουκαράκης (71' Τσανάι), Ζέλιος, Λάμπρου, Μπότε (63' Σέχου), Μπαράτα, Μελισσόπουλος (80' Τζιλάι)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θεόφιλος Καλύβας): Κούμπουλα, Παπαγγελής, Ζωγραφάκης, Νικολόπουλος, Βασιλείου, Ντάφλας (74' Θεοδώρου), Σταύρου, Νταλακούρας, Μίλιτς (66' Δώδας), Διάκος, Σάμιος (86' Πλουμάτος).

(photo: Εφημερίδα «Ανατολή»)

 


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35