social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Αλληλοεξουδετερώθηκαν Άρης Πετρούπολης και Κερατσίνι (1-1)

Αλληλοεξουδετερώθηκαν Άρης Πετρούπολης και Κερατσίνι (1-1)

Σε ένα ματς μοιρασμένο με δυνατές μονομαχίες και πολλές συγκινήσεις Άρης Πετρούπολης και ΑΠΟ Κερατσινι έμειναν στο 1-1.

Στο α μέρος το Κερατσίνι μπλόκαρε... την λειτουργία του Άρη Πετρούπολης αφού μέχρι το 20' η Πειραιώτικη ομάδα πατούσε καλύτερα στο γήπεδο έχοντας σημαντικές στιγμές με τους Μενδρινό στο 8' όπου ο Ρουμπής έδιωξε δύσκολα το φαουλ του, ενώ στο 9' ο Κοντογιαννάτος είχε καλή στιγμή όμως ο Ρουμπής έδιωξε και πάλι. Στο 15' ο Αργυρίου έκανε τη σέντρα και ο Αντωνακόπουλος που βρέθηκε στην πορεία της μπάλας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ Στο 19' το φάουλ του Μενδρινού βρήκε σε ετοιμότητα τον Ρουμπή που έδιωξε σε κόρνερ για να φτάοσυμ στο 38' όταν ο Γκούφας έκανε το σουτ μετά το 1-2 με τον Αργυρίου όμως ο Καπούταγλης μπλόκαρε. Στο 44' έγινε το 0-1 για το Κερατσίνι όταν ο Μουκίδης εκμεταλλεύτηκε τις κόντρες και με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1.

Στο β' ημίχρονο ο Άρης βελτιώθηκε, ανέβασε την απόδοση και ισοφάρισε στο 52' σε πλασέ του Αργυρίου μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια και πάσα του Γεραγωτέλλη.

Στο 57' ο Αγγελάκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα μόλις άουτ μετά το φάουλ του Μενδρινού.

Στα επόμενα λεφτά οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν και έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες με τους Τσερκώνη, Γκούφα για να φτάσουμε στο 75' όταν ο Αργυρίου που βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Καπούταγλη έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 81' ο Γκούφας έχασα μεγάλη ευκαιρία αφού βρέθηκε απέναντι από τον Καπούταγλη και έκανε το πλασέ όμως οι αμυντικοί απομάκρυναν.

Στο 90+1' ο Αργυρίου βρηκε δίχτυα όμως το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Σιλεβίστας) Ρουμπής, Μανδαμαδιώτης (46' λ.τρ. Μενάι), Κορώνης, Τσατσαρής, Λεβέντης, Γεραγωτέλλης, Τσερκώνης (72' Σαμαράς), Αργυρίου, Αντωνακόπουλος, Γάγγος, Γκούφας.

ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (Φώτης Θανέλλας) Καπούταγλης, Κοντογιανννάτος, Νταγκουνάκης, Αγγελάκης, Βαττής, Ντούνιας, Λουβης (63' Σαούλιας), Μουκίδης, Χαρίτος (83' Ατζέλι), Μαχμουτάι, Μενδρινός.


contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35