social fb social inst social yt

mylostentes


XAGORARI ASFALEIES

Σπουδαίος Αιολικός, 2-1 με ανατροπή τη Ρόδο!

Σπουδαίος Αιολικός, 2-1 με ανατροπή τη Ρόδο!

Το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο βάφτηκε στα χρώματα του Αιολικού!

Παρότι βρέθηκε να κυνηγά στο σκορ από τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, η ομάδα της Μυτιλήνης έκανε τη μεγάλη ανατροπή και επικράτησε με 2-1 της Ρόδου, αποκαθηλώνοντάς την από την κορυφή της κατάταξης. Οι Ροδίτες, δίχως τον Νίκο Κουρμπανά στον πάγκο καθώς είναι κλινήρης και δεν ταξίδεψε στη Μυτιλήνη, ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας σημαντικές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, τις οποίες όμως δεν αξιοποίησαν. Παρ' όλα αυτά, ήταν εκείνοι που πήραν το προβάδισμα στο 53ο λεπτό χάρη σε κεφαλιά του Μπαρμπαρούση μετά από σέντρα του Κάμπα (0-1). Οι κυανόλευκοι αντέδρασαν και έφεραν τα... πάνω κάτω! Στο 66' ο Δερμιτζάκης κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε ο ίδιος σε γκολ για το 1-1, ενώ στο 73' ο Μακρής έγραψε το 2-1 με κεφαλιά ύστερα από φάουλ του Δερμιτζάκη. Στον εναπομείναντα χρόνο οι φιλοξενούμενοι αναζήτησαν την ισοφάριση, έχοντας μάλιστα και δοκάρι στο 91ο λεπτό σε σουτ του Μουζακίτη, στο οποίο η μπάλα κόντραρε και άλλαξε πορεία. Ωστόσο, το τριπλό σφύριγμα του Χρόνη βρήκε τον Αιολικό να πανηγυρίζει μία σπουδαία νίκη και να ανεβαίνει στη 2η θέση!

Διαιτητές: Χρόνης, Καραγιάννης-Μαυρομάτης (Δυτικής Αττικής)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Δημήτρης Παπασπύρου): Μουζάκης, Μωραΐτης, Νάστος, Κανελλόπουλος, Παστρικός, Αντωνίου (58' Μουκίδης), Στεφάνοβιτς, Δερμιτζάκης, Αποστολόπουλος (90' Σπόλιαριτς), Μπιέλομπρεκ (78' λ.τρ. Αννιτσάκης), Μακρής

ΑΣ ΡΟΔΟΣ (Δημήτρης Γκάιδας): Μανουσάκης, Τρόκα, Νικολακόπουλος, Σουλάι, Παντίδος, Βογιατζής, Γκίνο, Τσούτσης, Κάμπα (71' Μουζακίτης), Τζουανάκης (66' Μπουσμπίμπα), Μπαραμπαρούσης.

 


Σχετικά άρθρα

contactW

© 2019 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35